Partnerství rovných

Lepší podmínky, provize, podpora. Maximální transparentnost a perspektiva.

U nás se budete mít lépe. Partnerstvím s námi získáte nové možnosti, podporu pro Váš rozvoj a budete moci čerpat celou řadu výhod. Jsme jedna z největších sítí pojišťovacích a hypotečních specialistů a zakládáme si na férové spolupráci. Zkuste změnu.

Podmínky

Rozvíjejte své podnikání v ideálním prostředí.

Partnerstvím s INSIA získáte pozici TOP makléře s dlouhodobou stabilitou, vyváženým portfoliem, referencemi od významných klientů a nadstandardním servisem v pojišťovnách.

Provize

Spočítejte Vaše provize pomocí
provizní kalkulačky


Registrujte se do provizní kalkulačky, po vyplnění Vám zašleme přihlašovací údaje.

Registrovat

Peníze

Nejvýhodnější provize díky naší pozici na trhu.

Odměňovací systém si ve svém týmu řídíte sami.

Nestanovujeme Vám žádné minimální nebo “potvrzovací” výkony.

U vybraných produktů umíme inkasovat pojistné a máte tak všechny finanční toky pod kontrolou.

Následné provize jsou u nás standardem.

Podpora

Obchodníci v INSIA oceňují především servis specializovaných oddělení a produktových odborníků, kompletní nabídku od více než stovky finančních institucí a vlastní značkové projekty.

Vzdělávací program INSIA Akademie nabízí možnost kvalitního odborného vzdělávání a profesního růstu. Pravidelně pořádáme kurzy, workshopy a motivační soutěže.

Na podporu a rozvoj našich obchodníků klademe velký důraz. Intuitivní systém YETI a mobilní aplikace, speciálně vytvořené pro snadnou orientaci a použití, neustále vyvíjíme a zlepšujeme.

První 100% on-line Auto Kalkulačka na trhu!

První 100% on-line Auto Kalkulačka na trhu!
YETIho máme v kapse!

YETIho máme v kapse!

Více o aplikaci zde

Užitečný adresář pojišťoven pro makléře, agenty a finanční poradce.

Užitečný adresář pojišťoven pro makléře, agenty a finanční poradce.

Perspektiva

V INSIA si skutečně budujete vlastní firmu. Jen na Vás záleží, jaká bude.

Partnerství v INSIA znamená svobodné podnikání bez právní závislosti, bez předem určených výkonů. Máte smluvní garanci, že Vaši klienti patří jen Vám.

V INSIA si vážíme všech, kteří chtějí svůj obchod rozvíjet. Podporujeme je, vytváříme jim podmínky, společně rosteme!

Průhlednost

Spolupráce s INSIA je postavena na svobodě a sdílení informací.

Výhodou je otevřenost a kontrola Vašich finančních toků a přístup k plnému znění smluv s finančními institucemi vč. provizních příloh.

Informace jsou klíčem k úspěšnému obchodu. Snadné vyhledávání a perfektní přehled komunikace s klienty a partnery Vám umožní pracovat efektivně.

Segmentace klientů, informace o velikosti kmene, přehled práce Vašich zaměstnanců a obchodníků, jsou předpokladem pro Váš růst.

O INSIA

INSIA je profesionální společnost poskytující kvalitní servis a zázemí pojišťovacím a finančním zprostředkovatelům.

Přes 1700 odborníků působí v síti INSIA jako nezávislí a svobodní podnikatelé. Na českém trhu INSIA působí od roku 1992.

Strategické partnerství s největším pojišťovacím makléřem na světě, společností Marsh, je pro INSIA potvrzením stability. Jsme tak respektovaným partnerem na finančním trhu.

Ilona Zemanová
Alena Kočí
Martin Schmied
Karel Kubát
Artur Petržilka
Ilona Zemanová

Ilona Zemanová

INSIA pro mě byla příležitost k mému dalšímu profesnímu rozvoji. Díky systému YETI nemusím sedět hodiny v kanceláři kvůli administrativě, ale mohu tento čas věnovat svým klientů a podřízeným partnerům. Nemusím se starat o výplatu provizí, vím, že peníze vždy dorazí včas a ve správné výši na můj účet. V INSIA jsem již 4 roky a určitě bych neměnila.

Alena Kočí

Alena Kočí

V pojišťovnictví pracuji od roku 1995, začínala jsem jako VZ v pojišťovně. Ke změně připojit se k INSIA mě přesvědčili klienti, kteří chtěli kompletní služby.

Udělala jsem si průzkum trhu a hledala společnost, kde nebude žádná konkurenční doložka nebo exkluzivita pod sankcemi, a smlouvy o spolupráci budou jasné a průhledné. Při mém rozhodování hrála roli především vysoká odměna za mé odborné služby, vlastnictví kmene a svoboda podnikání (v INSIA si za svou firmu, svůj zisk nebo pokles odpovídám sama).

INSIA je společnost pro zkušené vyzrálé a SAMOSTATNÉ poradce, kteří vědí, co chtějí, berou svou práci velmi zodpovědně a v této práci se našli. Koordinátor koordinuje, směruje a poradí - není tu proto, aby poradci stáli před tabulí a zodpovídali se, kolik udělali schůzek, kolik bodů atd.

Martin Schmied

Martin Schmied

O INSIA jsem začal uvažovat především proto, že to není multilevelová společnost a působí na trhu již přes 20 let, přičemž její hospodářské výsledky jsou stále skvělé. Bylo pro mě důležité, abych za svou práci dostal spravedlivě zaplaceno a nevydělával především na své nadřízené manažery, jako tomu bylo u předešlé společnosti.

V pojišťovnictví pracuji mnoho let, a proto vím, že tato práce ale není jen o provizích. Pro mě, jako vedoucího několikačlenné skupiny, bylo podstatné, že moji podřízení budou mít snadnější administrativu, díky softwaru YETI budou mít větší portfolio služeb a samozřejmě širší segment obchodních partnerů.

INSIA bych doporučil všem, kdo tuto práci chtějí dělat dobře a rozvíjet svůj byznys.

Karel Kubát

Karel Kubát

Jako oblastní ředitel České pojišťovny jsem byl zvyklý na zázemí velké firmy. To mám i teď a k tomu jsem svým vlastním pánem. INSIA mi usnadnila start a pomohla mi vybudovat svou vlastní společnost, nedávno jsme otevřeli již druhou kancelář. INSIA je pro mě cestou k úspěchu.

artur-petrzilka

Artur Petržilka

Díky spolupráci se společností INSIA jsme získali především svobodu v práci - ta je dle mého názoru to nejdůležitější, protože když se člověk věnuje něčemu s opravdovou láskou a sám si může nastavit, jaký byznys a jakým stylem chce dělat, je to ta největší přidaná hodnota, kterou Vám kdy může někdo poskytnout.

Po téměř 4 letech v INSIA si nedokáži představit, že bych cokoliv měnil. Ta spolupráce je tak úzká a prospěšná oběma stranám, že si přeji jediné - růst nás obou, společně se spokojeností našich klientů.

Náš tým

 

Mapa regionůINSIA CZ - mapa

Kontaktní formulář

Jsme připraveni na změnu. Buďte také! Ozveme se Vám.

Údaje, které zadáte do kontaktního formuláře, budou využity pro zpracování odpovědi a mohou být využity pro následné kontaktování s nabídkou obchodní spolupráce. Přečtěte si naše zásady zpracování osobních údajů.

Pozn.: položky označené * jsou povinné.