Renomia, a.s. strategickým partnerem C.E.B., a.s.


			Renomia, a.s. strategickým partnerem C.E.B., a.s.
11.6.2008 Akvizice a fúze

Makléřská společnost RENOMIA, a.s. se stala novým akcionářem společnosti C.E.B. Oznámili to zástupci obou společností: předsedkyně představenstva RENOMIA Jiřina Nepalová a předseda představenstva C.E.B. a.s. Marek Vondra. 

Současní akcionáři Marek Vondra a člen představenstva Jiří Šiler jsou zakladateli společnosti a budou ji nadále dlouhodobě vést.  

Společnost C.E.B. se víc než dva roky úspěšně rozvíjela a bude i dál samostatně pokračovat ve své dosavadní činnosti, nebude měnit název, ani se slučovat s RENOMIA. S ohledem na vysoce kvalitní tým C.E.B. a.s. lze předpokládat další expanzi společnosti. Společnost C.E.B. bude i nadále poskytovat svým klientům kvalitní servis, teď již i s využitím širokého zázemí specialistů a mezinárodních služeb společnosti RENOMIA a.s.  

Vstup strategického partnera umožní využití mnoha synergických efektů, například v oblasti informačních technologií, které budou sloužit k uspokojování potřeb a zájmů klientů. 

Makléřská společnost C.E.B. poskytuje komplexní služby v oblasti pojištění průmyslových a podnikatelských rizik pro střední a velké společnosti a veřejný sektor. Od svého založení v roce 2006 společnost zaznamenala významný růst. V roce 2007 dosáhlo předepsané pojistné téměř 200 mil. Kč. Společnost C.E.B. poskytuje klientům analýzy rizik, zajišťuje tvorbu optimálních pojistných programů, asistuje při likvidaci škod a poskytuje další služby. Ve společnosti pracují přední odborníci v oblasti průmyslového pojištění a pojištění motorových vozidel s dlouholetými zkušenostmi v pojišťovnictví. 

RENOMIA a.s. působí na českém trhu již 15 let a je největší pojišťovací makléřskou společností v ČR a také největší společností svého druhu založenou ve střední Evropě. RENOMIA a.s. zaměstnává téměř 190 odborníků a spravuje 2,3 miliard Kč pojistného. RENOMIA a.s. má pobočky v několika zemích střední Evropy a je členem vedoucí světové sítě pojišťovacích makléřů Wordwide Broker Network (WBN).  

Zdroj: RENOMIA, a.s.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články