ČPP oceněna v anketě Pojišťovna roku 2019–2020


			ČPP oceněna v anketě Pojišťovna roku 2019–2020
4.12.2020 Pojistný trh

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (dále jen „ČPP“) získala ocenění ve čtyřech z pěti vyhlašovaných kategorií makléřské ankety Pojišťovna roku 2019-2020. ČPP se na předních místech ankety objevuje pravidelně a potvrzuje tak, že jako univerzální pojišťovna se řadí mezi nejlepší ve všech oborech pojišťovnictví. Výsledky hlasování zveřejnila na svých stránkách Asociace českých pojišťovacích makléřů.

ČPP si odnesla z letošního 20. ročníku ankety Pojišťovna roku celkem čtyři ocenění. V nejsledovanější kategorii pojištění průmyslu a podnikatelů obsadila 3. místo. Další bronzovou medaili ČPP získala v kategorii autopojištění. ČPP se podařilo dostat do trojky nejlepších také v silné kategorii životního pojištění, ze které si odnesla třetí bronz. Nejúspěšnější byla v kategorii pojištění občanů, kde vybojovala stříbro. „Trh pojišťovnictví je celkově hodně konkurenční a letos do něj významně zasáhla také koronavirová krize. Vážíme si získaných ocenění, zároveň jsou pro nás výzvou a motivací do budoucna,“ komentoval výsledky šéf ČPP Jaroslav Besperát.


Mohlo by vás zajímat: Anketa Pojišťovna roku 2019–2020: Jubilejní ročník ovládla Allianz


Cílem ankety Pojišťovna roku je posoudit kvalitu poskytovaných služeb a produktů významných pojišťoven na českém trhu. „O výsledcích této prestižní ankety svými hlasy rozhodují samotní makléři, kteří s produkty pojišťoven každodenně pracují. Nehodnotí pouze kvalitu produktů, ale také úroveň poskytovaného servisu a spolupráce při řešení škod,“ doplnil Besperát. ČPP se daří kontinuálně růst bez jakýchkoliv výkyvů již řadu let a vypovídá to mimo jiné o dobře nastavené obchodní strategii, o zdraví firmy, kvalitě a úrovni jejího vnímání jak klienty, tak právě obchodními partnery a makléři.


Mohlo by vás zajímat: Marek Černoch: Posunutím zkoušek jsme pomohli pojistnému trhu!


V roce 2019 dosáhl celkový předpis pojistného ČPP rekordních 10,5 mld. Kč. Podle České asociace pojišťoven rostla meziročně ČPP o 11,5 %, což je dvojnásobek ve srovnání s trhem. Předpis v neživotním pojištění vzrostl o 11,6 % a obdobně také v životním pojištění o 11,4 %. Minimálně desetiprocentní nárůsty ČPP zaznamenala v roce 2019 prakticky u všech druhů pojištění. Česká podnikatelská pojišťovna je univerzální pojišťovnou s 25letou tradicí na českém pojistném trhu. Na trhu dnes patří do české TOP pětky v žebříčku pojišťoven. S více než milionem pojištěných vozidel je třetím největším poskytovatelem povinného ručení v ČR.


Mohlo by vás zajímat: Senát vyšel pojistnému trhu vstříc. Termín zkoušek prodloužen!


Nejstarší hodnotitelská anketa českých makléřů Pojišťovna roku posuzuje výkonost, kvalitu a rozsah služeb a produktů významných pojišťoven na domácím trhu. Organizátory této odborné soutěže jsou Asociace českých pojišťovacích makléřů (AČPM) a Česká asociace pojišťoven (ČAP) společně se specializovaným serverem oPojištění.cz. osobní záštitu anketě poskytl viceguvernér České národní banky Tomáš Nidetzký. Vzhledem k přetrvávající koronavirové epidemii a nucenému odkladu ankety z jara na podzim organizátoři prodloužili hodnocené období roku 2019 o další tři čtvrtiny roku 2020, letošní jubilejní ročník v sobě zahrnuje roky 2019–2020.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články