Dvě zlaté a dvě stříbrné pro ČPP v anketě Pojišťovna roku


			Dvě zlaté a dvě stříbrné pro ČPP v anketě Pojišťovna roku
26.5.2022 Pojistný trh

Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) opět uspěla v 21. ročníku ankety Pojišťovna roku, kde získala dvě zlaté a dvě stříbrné medaile ve čtyřech z pěti kategorií. Výsledky hlasování včera zveřejnila Asociace českých pojišťovacích makléřů.

ČPP navázala na své úspěchy z předchozích let a i letos zabodovala v prestižní anketě Pojišťovna roku, kde o vítězích hlasují profesionální pojišťovací makléři. Dvě zlaté medaile získala v kategoriích Autopojištění a Pojištění občanů. K tomu přidala dvě druhá místa v kategoriích Pojištění průmyslu a podnikatelů a Životní pojištění. Na medailových pozicích této ankety se ČPP umisťuje pravidelně. Jen za Autopojištění posbírala v posledních sedmi ročnících celkem šest zlatých ocenění.


Mohlo by vás zajímat: Kooperativa, ČPP a ERV se vrací na výsluní v anketě Pojišťovna roku 2021


„Úspěch právě v této anketě je pro nás obrovským oceněním práce celého týmu naší pojišťovny. Umístit se na medailových pozicích je dnes bezesporu náročnější než v minulých letech, za to patří velké poděkování všem našim zaměstnancům a makléřům,“ uvedl k triumfu v anketě šéf ČPP Jaroslav Besperát. „Zakládáme si na vysoké kvalitě servisu, kterou makléřům poskytujeme. Víme, že dobrá úroveň vzájemné spolupráce významně přispívá k našim obchodním úspěchům. Získaná ocenění jsou pro nás nejen odbornou pochvalou, ale i výzvou a motivací do budoucna,“ doplnil Besperát.

Nejstarší hodnotitelská anketa českých makléřů Pojišťovna roku posuzuje výkonost, kvalitu a rozsah služeb a produktů domácích pojišťoven. Anketa je prestižní zejména tím, že v ní hlasují profesionální pojišťovací makléři, kteří mají detailní přehled o tom, jak tento trh funguje. Získaná ocenění jsou tak díky tomu pro pojišťovny o to cennější. Organizátory této odborné soutěže jsou Asociace českých pojišťovacích makléřů (AČPM) a Česká asociace pojišťoven (ČAP) společně se specializovaným serverem oPojištění.cz. Záštitu 21. ročníku ankety Pojišťovna roku udělil viceguvernér České národní banky Tomáš Nidetzký.


Mohlo by vás zajímat: Abeceda pojištění majetku s Pillow: B jako Budova


ČPP v roce 2021 potvrdila svými výsledky vysokou výkonnost a silné postavení v rámci domácího pojistného trhu. V roce 2021 předepsala pojistné 12 mld. Kč. Podle České asociace pojišťoven (ČAP) meziročně ČPP rostla o 9,4 %, stala se tak druhou nejrychleji rostoucí pojišťovnou žebříčku Top 10. S tržním podílem 8,1 % si ČPPdrží pozici páté největší pojišťovny na domácím trhu. Celkem spravuje 2,3 mil. smluv a pečuje o více než 1,3 mil. klientů.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články