David Capdevila jmenován novým výkonným ředitelem pojišťovny Atradius


			David Capdevila jmenován novým výkonným ředitelem pojišťovny Atradius

Pojišťovna Atradius bude mít nového výkonného ředitele. David Capdevila od 1. ledna 2020 nahradí Isidora Undu, který oznámil svůj odchod po 12 letech strávených v této pojišťovně.

Na svém zasedání dne 31. října 2019, odsouhlasilo představenstvo Grupo Catalana Occidente a dozorčí rada Atradius N.V. jmenování Davida Capdevily na pozici nového výkonného ředitele (CEO) Atradius N.V. Capdevila v této funkci nahradí Isidora Undu, který odchází po 12 letech na pozici CEO pojišťovny. K těmto změnám dojde s účinností k 1. lednu 2020.

Předseda představenstva Grupo Catalana Occidente, José María Serra, poděkoval Isidoro Undovi za jeho práci v pojišťovně a jmenovitě zdůraznil jeho roli pro rozvoj a konsolidaci pojišťovny Atradius, jako vedoucí společnosti v mezinárodním pojištění pohledávek.

Unda byl jmenován na pozici CEO společnosti Atradius N.V. v dubnu 2007, kdy společnosti Crédito y Caución a Atradius N.V. oznámily sloučení. Dříve, od roku 2001, působil Unda jako CEO společnosti Crédito y Caución.


Mohlo by vás zajímat: Solvency II: Pojistitelé kritizují nepřiměřené náklady


Kariéra nového CEO 

David Capdevila vystudoval ekonomiku a obchod a má magisterský titul v oboru Economics and Business Management z IESE. Jeho působení v Grupo Catalana Occidente začalo v roce 1992 na pozici ředitele pro organizaci a kvalitu a od té doby zastával různé další pozice v rámci skupiny a jejích společností. V roce 2016 byl jmenován CEO společnosti Plus Ultra Seguros. Dříve, v letech 2006 až 2013, byl CEO společnosti Crédito y Caución a v letech 2010 až 2013 Chief Market Officer (CMO) a člen představenstva Atradius.

José María Serra vyzdvihl také přínos Davida Capdevily: "Jsem přesvědčen, že jmenování Davida jako CEO posílí Atradius v pozici mezinárodního pojistitele pohledávek".

Zdroj: Atradius

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články