Jakub Riedel nastupuje do společnosti Willis Towers Watson


			Jakub Riedel nastupuje do společnosti Willis Towers Watson

Jakub Riedel nastoupil od 1. října 2019 do společnosti Willis Towers Watson, kde bude na pozici Director zodpovědný za rozvoj poradenských služeb v oblasti životního pojištění v České republice a širším regionu střední a východní Evropy. Součástí tohoto rozvoje je i nabízení softwarových řešení pro finanční a kapitálové modelování nebo nacenění pojistných produktů v životních pojišťovnách.

Jakub Riedel vystudoval Matematicko-fyzikální fakultu Univerzity Karlovy (obor Finanční matematika) a Přírodovědeckou fakultu Univerzity Karlovy (učitelství zeměpis a matematika).

V pojišťovnictví se pohybuje 17 let, posledních jedenáct let působil na pozici Chief Actuary ve společnosti MetLife.


Mohlo by vás zajímat: Glosa Martina Podávky: Životko pod čarou, nad čarou, za čarou...


Jakub se v minulosti podílel na vývoji modelů finančních toků v software Prophet, analýzách portfolia, reportingu nebo plánování. Je plným členem České společnosti aktuárů.Mezi jeho hlavní zájmy patří šachy a sport.  


Willis Towers Watson je přední globální poradenskou a technologickou společností, zabývající se řízením rizik a pojistnou matematikou. Nabízí unikátní kombinaci poradenských služeb a vývoje průlomových technologických řešení. Je globálně největším poskytovatelem aktuárského softwaru a technologií. Willis Towers Watson s.r.o. je součástí divize Insurance Consulting and Technology (ICT). Pražská kancelář ICT zprostředkovává služby Willis Towers Watson klientům z celé střední a východní Evropy, přičemž se podílí i na projektech v jiných zemích nejen v Evropě.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články