Michal Knapp je novým generálním ředitelem Broker Trust


			Michal Knapp je novým generálním ředitelem Broker Trust

Český broker pool Broker Trust má nového generálního ředitele. Od začátku října se jím stal Michal Knapp. Převzal tak funkci po předcházejícím řediteli a zakladateli Zdeňku Slukovi.

 


Generálním ředitelem společnosti a předsedou představenstva se od 1. 10. 2015 stává Michal Knapp, který do Broker Trustu přináší rozsáhlé manažerské zkušenosti z oblasti pojišťovnictví, asset-managementu a finančně-poradenského byznysu.

Za několik měsíců Michalova působení v roli poradce generálního ředitele jsem poznal, že máme velmi podobné názory na vývoj trhu a strategii společnosti. Navíc se naše zkušenosti a silné stránky vhodně doplňují,“ říká zakladatel společnosti a dosavadní generální ředitel Zdeněk Sluka.

„V úzké spolupráci se Zdeňkem a jeho týmem jsem se ujistil, že máme identické představy o klíčových faktorech dlouhodobě udržitelného růstu v této branži. To je především dobře odvedené finanční poradenství s dlouhodobým užitkem pro klienta.“ doplňuje Michal Knapp.

Zdeněk Sluka se bude ve své nové roli předsedy dozorčí rady věnovat především strategickému směřování a rozvoji společnosti. Zaměří se také na nové možnosti v oblasti budování systému efektivní podpory smluvních partnerů Broker Trustu a akviziční příležitosti na postupně se konsolidujícím českém trhu finančního zprostředkování.

Se jmenováním nového generálního ředitele dochází zároveň ke zrušení pozice obchodního ředitele. Obchodní úsek bude v nové organizační struktuře přímo podřízen generálnímu řediteli. Dosavadní obchodní ředitel Milan Kovařík končí své působení v této roli po vzájemné dohodě k 30. 9. 2015. Společnost ale zcela neopouští, bude s Broker Trustem spolupracovat i nadále jako společník jednoho ze smluvních partnerů.

Zdroj: oPojištění.cz

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS