Renomia Group má novou personální ředitelku. Je jí Hana Velíšková


			Renomia Group má novou personální ředitelku. Je jí Hana Velíšková

Hana Velíšková se stala novou personální ředitelkou makléřské společnosti Renomia Group, působící v oblasti pojištění a risk managementu ve střední a východní Evropě.

Velíšková do Renomia přechází po více než šesti letech ze společnosti KPMG, ve které působila také jako personální ředitelka. Hana Velíšková má více než dvacetileté zkušenosti s personalistikou v poradenských, bankovních a pojišťovacích firmách. V minulosti působila také jako HR ředitelka společností Allianz pojišťovna a Raiffeisenbank. Předtím se oblasti HR věnovala i v GE Money Bank. V KPMG se jí podařilo výrazně zlepšit pověst společnosti jako zaměstnavatele, zvýšit angažovanost zaměstnanců a přebudovat procesy rozvoje, hodnocení a odměňování tak, aby podporovaly zvyšování výkonu a udržení talentů.

Renomia dynamicky roste, což přináší prostor pro rozvoj a kariérový růst talentovaných lidí. Potřebujeme dále zlepšovat systém vzdělávání, zavést nové HR nástroje, využívat všechny možnosti moderních technologií. Prostor vidím i v budování zaměstnavatelské značky a hledání nových cest k přilákání kvalitních pracovníků. Renomia má díky své firemní kultuře a hodnotám ohromný potenciál,“ říká ke svému jmenování Hana Velíšková.

Velíšková přednáší na programu HR Stratég v rámci People Management Forum Institutu, má koučovací certifikaci, je garantkou internetové HR kavárny a autorkou řady odborných článků a publikací o diverzitě. Je vdaná, má dva syny, ráda sportuje a cestuje. 

Zdroj: cfoworld.cz

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články