Zbigniew Macura se stává CEO Allianz Partners pro Českou republiku a Slovensko


			Zbigniew Macura se stává CEO Allianz Partners pro Českou republiku a Slovensko

Ing. Zbigniew Macura, Ph.D., MBA, přechází od října na pozici CEO společností AWP Solutions ČR a SR, s.r.o. a AWPP&C Česká republika skupiny Allianz Partners z pozice provozního ředitele, kterou zastával v minulosti jak pro Českou republiku a Slovensko, tak pro region severní, střední a východní Evropy (NCEE).

S více než desetiletou manažerskou praxí v oblastech asistenčních služeb a pojišťovnictví se Zbigniew zaměří především na rozvoj obchodů, zákaznickou orientaci poskytovaných služeb a na konsolidaci organizace a produktů v souladu s celosvětovou strategií finanční skupiny Allianz.


Mohlo by vás zajímat: ČAP Insurance talk: U mikrofonu Vít Klusák


O Allianz Partners

Skupina Allianz Partners je světovým lídrem v oblasti B2B2C pojištění a asistence a nabízí globální řešení zahrnující oblasti zdraví a životního stylu, cestovní pojištění, automobilový průmysl a asistenční služby. Naši specialisté nově definují pojišťovací služby tím, že vyvíjejí high-tech a zároveň high-touch produkty a řešení připravené na budoucnost, které jdou nad rámec tradičního pojištění. Naše produkty jsou bez problémů integrovány do obchodních modelů našich partnerů nebo prodávány přímo koncovým zákazníkům. Jsou dostupné prostřednictvím čtyř komerčních značek: Allianz Assistance, Allianz Automotive, Alliant Travel a Allianz Care. Našich 19 400 zaměstnanců, kteří působí ve více než 75 zemích, mluví 70 jazyky, řeší více než 58 milionů případů každý rok a jsou motivováni vždy udělat něco navíc.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články