INSIA oslavila 30 let. Aktuálně má nejvíce zasmluvněných pojišťoven na trhu


			INSIA oslavila 30 let. Aktuálně má nejvíce zasmluvněných pojišťoven na trhu

Společnost INSIA je nejdéle fungující sítí pojišťovacích a hypotečních poradců a dnes patří k nejvýznamnějším hráčům na českém trhu. V současnosti má dokonce nejvíce zasmluvněných pojišťoven. INSIA je díky tomu tou nejlepší volbou pro opravdu nezávislé poradce.

Poslání, které odolalo zubu času

Třicet let uteklo jako voda. Prošli jsme přitom různými etapami vývoje a trpělivě hledali, v čem můžeme být nejlepší. Nakonec je to celkem jednoduché – děláme vše proto, abychom našim makléřům a poradcům co nejvíce usnadňovali práci. Neustále hledáme nové cesty, jak jim péči o jejich klienty ještě více zpříjemnit a ulevit jim od rostoucí administrativy,“ prozradil Ivan Špirakus, generální ředitel INSIA.


Mohlo by vás zajímat: Co říká Martin Žáček na konec v čele pojišťovny UNIQA?


„Začali jsme tvořit síť INSIA kolem našeho systému Yeti a této filozofie se držíme. Vyvíjíme pro naše partnery vlastní online nástroje a vychytávky, které nemají konkurenci. A nejen to. Dnes už z našeho know-how těží i široká veřejnost. Jako jediní na českém trhu jsme zpřístupnili naše aplikace AutoMobil, INSIA Academy a Pojišťovny, a proto si je může zdarma z App Store a Google Play stáhnout a využívat skutečně každý, doplnil Ivan Špirakus.

Vlastní moderní online nástroje a vychytávky 

INSIAse dlouhodobě zaměřuje na vývoj vlastních nejmodernějších online aplikací, nástrojů a srovnávačů, které usnadňují pojišťovacím a hypotečním poradcům práci. Prioritou je vždy důraz na jejich přehlednost, jednoduchost a srozumitelnost. Vše ve snaze dopřát poradcům i klientům uživatelský zážitek a mít vše pohromadě. To je cesta, po které INSIA kráčí. 


Mohlo by vás zajímat: Vladimír Přikryl: Definovat, nebo nedefinovat úrazové pojištění


Co bude za dalších 30 let? 

INSIAsi za třicet let své existence získala vynikající reputaci. Členům sítě nabízí bezkonkurenční podmínky a celou řadu výhod, díky kterým jsou vždy o krok před konkurencí. A i když přesně nevíme, jak bude vypadat společnost INSIA za 30 let, jsme si jisti, že bude stále usnadňovat a zefektivňovat práci svým poradcům a dbát na poskytování špičkových služeb pro jejich klienty.

Zdroj: INSIA

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Krediti in naložbe

Marjan Tetičkovič,  4. 4. 2023

Kreditno financiranje
Izkoristite resne in zelo zanesljive kreditne ponudbe od 5.000 € do 10.000.000 € z večjo varnostjo po stopnji 3 % na mesec v obdobju od 1 do 30 let. Elektronski naslov: tmarjan24@gmail.com
WhatsApp: +386 71 391 409
Viber: +38671391409

Související články