Společnost MARSH McLennan končí v Rusku


			Společnost MARSH McLennan končí v Rusku

Společnost MARSH McLennan, přední světová firma poskytující profesionální služby v oblasti rizik, strategie a lidských zdrojů, oznámila, že s okamžitou platností ukončí všechny své aktivity v Rusku.

  • Podle Dana Glasera, prezidenta a generálního ředitele MARSH, společnost odsuzuje nevyprovokovaný útok ruské vlády proti obyvatelům Ukrajiny. „Poté, co jsme s hrůzou sledovali tragické lidské oběti na Ukrajině, cítíme se být nuceni přijmout toto opatření. Máme v úmyslu převést vlastnictví našich ruských podniků na místní management, který bude na ruském trhu působit nezávisle. Připojujeme se ke všem, kteří vyzývají k rychlému a mírovému řešení tohoto tragického a smrtícího konfliktu,“ řekl Dan Glaser

Mohlo by vás zajímat: Kontejnerová lodní doprava v době koronavirové


Společnost MARSH je přední světový pojišťovací makléř a poradce v oblasti rizik. S více než 45 000 profesionály působícími ve 130 zemích světa poskytuje společnost MARSH komerčním i individuálním klientům riziková řešení a poradenské služby, která jim umožňují chránit jejich budoucnost a dosahovat úspěchu.


Mohlo by vás zajímat: FBS: Jak financovat řešení problémů pojišťoven?


MARSH je součástí společnosti MARSH McLennan, přední světové firmy poskytující profesionální služby v oblasti rizik, strategie a lidských zdrojů. S ročním obratem téměř 20 miliard dolarů pomáhá společnost MARSH McLennan klientům orientovat se ve stále dynamičtějším a složitějším prostředí prostřednictvím čtyř předních společností na trhu: MARSH, Guy Carpenter, Mercer a Oliver Wyman.

Zdroj: MARSH

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

Související články