USF ČR zvolilo nové předsednictvo. Jiří Šindelář zůstává v čele.


			USF ČR zvolilo nové předsednictvo. Jiří Šindelář zůstává v čele.

Předsednictvo USF ČR uspořádalo desátou volnou hromadu a zvolilo vedení unie. Projednávali rovněž aktuální otázky týkající se strategie unie. Předsedou představenstva a výkonným ředitelem byl opět zvolen Jiří Šindelář.

Místopředsedy USF byly valnou hromadou zvoleni Ing. Pavel Manhalter a Ing. Michal Bauer

„Potvrzení ve funkci předsedy tak prestižního sdružení, jako je USF, pro mne znamená po předchozích velmi úspěšných letech obrovskou poctu. Mým hlavním úkolem je bezpochyby pokračovat v našem společném díle, jímž je důsledná a nekompromisní obhajoba rovných a férových podmínek na finančním trhu. Bezprostřední prioritou je tvrdě korigovat lobbistické aktivity, které negativně postihují celé odvětví pojišťovnictví. Nepodceňujeme ovšem ani naše samoregulační funkce, které směřují k ještě kvalitnějším službám pro koncové klienty ze strany členů. To je ostatně zásadní výzva pro celé finančního poradenství.“

Do představenstva společnosti byly jmenováni:

Předseda představenstva

Ing. Jiří Šindelář, Ph.D. (výkonný ředitel USF)

Místopředsedové

Ing. Michal Bauer (F E D S s.r.o.)

Ing. Pavel Manhalter (Swiss Life Select Česká republika s.r.o.)

Představenstvo

Zdeněk Čihák (1. Vzájemná poradenská, a.s.)

Petr Hrubý (Broker Consulting, a.s.)

Ing. Marek Janšta (KZ FINANCE, spol. s r.o.)

Ing. Miroslav Řezník (OVB Allfinanz, a.s.)

 

Ještě do nedávna zastával post místopředsedy představenstva Igor Bielik z MONECO, spol. s.r.o., nyní byl na jeho místo zvolen Michala Bauerra.

Hlavními prioritami USF na další období bude zejména účast na diskusích týkajících se regulací v pojišťovnictví (tzv. lex provize), nová úprava úvěrů pro spotřebitele a také změny v oblasti kapitálového trhu, resp. investičních produktů.

Zdroj: USF ČR

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

Související články