10 celebrit a pojištění jejich lukrativních částí těla


			10 celebrit a pojištění jejich lukrativních částí těla
20.3.2015 Spektrum

Pokud vám vydělává firma, je samozřejmost si jí pořádně pojistit. Pokud vás živí auto, určitě nebudete šetřit na jeho pojistné ochraně. Stejně přemýšlí i herci, zpěváci nebo sportovci. Každý si zakládá na něčem jiném a ví, co mu vydělává. Pojďme se podívat na neuvěřitelné pojistky největších celebrit.

 

taylor-swift

 

Taylor Swift vyprodává stadiony po celém světě nejen díky hlasu, ale také díky jejím pohybovým schopnostem. Tato pop-country princezna velmi dobře ví, co jí pomáhá vydělat 64 milionů dolarů ročně a to si také nechá řádně pojistit. Taylor Swift si pojistila své nožky pro případ úrazu na 40 milionů dolarů (1 miliardu Kč).

 

Bette_Davis

 

Ve čtyřicátých letech se hollywoodské herečky pojišťovaly například proti nabrání váhy. Válečné filmové hvězdě Bette Davis údajně proplatila pojišťovna 28 000 dolarů (700 000 Kč), pokaždé, když se její tělo „rozrostlo“ nad její 25 palcový korzet.

 bruce-springsteen

 

Bruce Springsteena nemusíme určitě nikomu představovat. I on si je dobře vědom, že jsou to právě jeho hlasivky, které mu vydělávají horentní sumy, a proto si je nechal u pojišťovny The Boss pojistit na 6 milionů dolarů (150 mil. Kč).

 daniel-craig-738

 

Představitel Jamese Bonda poslední generace, Daniel Craig má jinou strategii. Během natáčení jeho prvního akčního filmu v roli britského agenta „Casino Royale“, pojistil své vlastní tělo na 7,7 milion dolarů. Po tom, co si během natáčení jedné z prvních scén vyrazil přední zuby, zvýšil u druhé Bondovky pojistku na 9,5 milionu dolarů (237,5 mil. Kč).

 

dolly-parton-738

 

Legendární country zpěvačka Dolly Parton si nechala pojistit svůj slavný hrudník na 600 000 dolarů (15 mil. Kč).

 

keith-richards-738

 

Rocková legenda Keith Richards, kytarista a zakládající člen kapely The Rolling Stones, má své ruce pojištěné na 1,6 milionu dolarů (40 mil. Kč). Některé zprávy však uvádějí, že tato částka nebyla za celou jeho ruku, nýbrž jen za jeho prostředníček.

 

 

Během show božské Jannifer Lopez, jsou její pohyby alfou a omegou celého zážitku. Toho si je zpěvačka velmi dobře vědoma a své pohyby, přesněji svou pohyblivost si nechala pojistit na 27 milionů dolarů (675 mil. Kč).

 

Něco málo z fotbalových klubů

cristiano-ronaldo

 

Cristiano Ronaldo překonal částkou, na kterou jsou pojištěny jeho nohy, dokonce i Davida Backaham. Zatím co fotbalový klub Real Madrid nechal Ronaldovy nohy pojistit na 144 milionů dolarů (3,6 miliardy Kč), David Backham se bude muset ve stejném případě spokojit s úhradou pouze 70 milionů dolarů (1,75 miliardy Kč).

 

 

 

julia-roberts-738

 

Světoznámá Julia Roberts, proslavená především filmem Pretty Woman, si na sobě nejvíce váží širokého a zářivého úsměvu. Zoubky hollywoodské celebrity mají podle všeho hodnotu 30 milionů dolarů (750 mil.Kč).

 David-Lee-Roth

 

David Lee frontman skupiny The Van Halen však originalitou předčí vše předešlé. David Lee byl údajně velmi paranoidní ohledně možného otcovství s některou z jeho fanynek a tak si nechal pojistit své sperma. Pojistka v hodnotě 1 milionů amerických dolarů měla údajně krýt nechtěné početí.

Zdroj:propertycasualty360.com

Autor: Viktor Kořínek

 

Zdroj: oPojištění.cz

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.