INSIA pojistila fotbalového reprezentanta Jakuba Jankta


			INSIA pojistila fotbalového reprezentanta Jakuba Jankta
18.10.2018 Spektrum

Profesionální sportovci nezažívají jen slavná vítězství, ale i hořké prohry. Jejich kariéra je navíc časově omezená a ohrožuje ji mnoho zdravotních rizik. Český fotbalový reprezentant Jakub Jankto se už nemá čeho obávat. INSIA mu pomohla s výběrem a zřízením unikátního pojištění pro vrcholové sportovce.

Dvaadvacetiletý Jakub Jankto se stal před pár měsíci šestým nejdražším českým hráčem všech dob, když přestoupil do italského klubu UC Sampdoria za 15 milionů eur. Dražší byli 

Klub získal Jakuba nejprve na hostování, které se následně změní v povinný transfer. Jakub je stálým členem reprezentace, Českou republiku reprezentoval již s českou jednadvacítkou.


Mohlo by vás zajímat: TOP 30 pojišťovacích makléřů za rok 2017 v Česku dle oPojištění.cz


Zdroj: YouTube

Zdraví a kariéra je pro profesionální sportovce vše. Není vůbec jednoduché sjednat pojištění na míru a už vůbec ne pro hráče takových kvalit. Proto se Jakub Jankto obrátil na společnost INSIA, jednu z největších sítí pojišťovacích specialistů a hypotečních makléřů, která je zárukou kvality.

Jankto, Insia

„Jsem rád, že mi INSIA ve spolupráci s ČPP zřídila ideální pojistku, která kryje všechna rizika a splňuje všechny mé požadavky. Zdraví je pro každého vrcholového sportovce velmi důležité a je fajn, že se můžu v klidu věnovat své kariéře,“ řekl Jakub Jankto.

„Mám radost, že jsme Jakubovi Janktovi pomohli s výběrem a zřízením toho nejvhodnějšího pojištění pro sportovce. Hráč takových kvalit se potřebuje soustředit především na hru a musí vědět, že je o něj v tomto směru postaráno. Za celou společnost INSIA mu přejeme hodně štěstí nejen v kariéře, ale i osobním životě,“ komentoval Ivan Špirakus, generální ředitel INSIA.

Jankto po minulé sezoně, v níž v 39 soutěžních zápasech zaznamenal šest branek a sedm asistencí, otevřeně prohlásil, že by chtěl z Udine po čtyřech letech odejít, protože se mu nelíbila atmosféra v klubu. Zároveň připustil touhu vyzkoušet jinou ligu. Spekulovalo se o zájmu Monaka či dokonce Arsenalu, ale český středopolař nakonec v Itálii zůstal.

 

Zdroj: INSIA

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

Související články