OK GROUP Vás zve na TECHAGRO 2018


			OK GROUP Vás zve na TECHAGRO 2018

Mezinárodní veletrh zemědělské techniky TECHAGRO patří mezi tři největší zemědělské veletrhy v Evropě. Svědčí o tom také fakt, že minulý ročník navštívilo během 5 dní zhruba 112 tisíc návštěvníků ze 48 zemí a společně si prohlédli expozice 772 vystavovatelů ze 40 zemí. Své pravidelné místo na veletrhu má i naše společnost OK GROUP.

Na minulém ročníku veletrhu nám bylo ctí oznámit veřejnosti propojení společností OK GROUP a Agroteam CZ. Ukázalo se, že toto těsné propojení pojištění a dotačního poradenství má svůj význam a přináší klientům obou společností zkvalitnění dosud poskytovaných služeb.

Tato zkušenost nás vedla k rozšíření spolupráce a v roce 2017 tak došlo k začlenění další dotační poradenské společnosti DOTin do skupiny OK HOLDING.


Mohlo by vás zajímat: Štefan Tillinger: OK HOLDING se připravuje na expanzi


Na letošním ročníku veletrhu TECHAGRO se ve společné expozici představí všechny tři společnosti. Po celou dobu veletrhu Vám budou zástupci společnosti OK GROUP, Agroteam CZ a DOTin připraveni zodpovědět případné dotazy jak z oblasti pojištění, tak také z oblasti dotačního a ekonomického poradenství.

Dovolujeme si Vás tímto srdečně pozvat do našeho stánku č. 017 v pavilonu F.

Těšíme se na shledání s Vámi v Brně ve dnech 8.–12. 4. 2018.

OK-HOLDING-Pozvanka-TECHAGRO-2018

Ing. Gabriela Vránová
ředitelka úseku zemědělského pojištění společnosti OK GROUP a.s.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články