Pojistit si lze i lepší pracovní vyhlídky


			Pojistit si lze i lepší pracovní vyhlídky

Že pojistit si lze od „blbosti“ až po zničení vozu živelnou katastrofou není pro nikoho žádnou novou informací. Dokonce i známá modelka si nechala pojistit nohy. Většinou se pojištění týká věcí movitých a nemovitých, jak si ale tedy lze pojistit pracovní vyhlídky?

Studium MBA

MBA je forma postgraduálního studia, které má své kořeny v anglosaských zemích. V České republice již také není ničím neznámým. Jeho přínos spočívá především v praktickém zaměření. Nejedná se klasickou formu studia tak, jak ji znáte z let školou povinných. Nečeká vás žádné učení se definic zpaměti, aniž by vám někdo vysvětlil jejich praktický význam a co víc – přínos.

Studijní programy jsou navrženy tak, aby odpovídaly tomu, s čím se setkáváte a co řešíte během praxe. V práci, podnikání. Studium je založeno na případových studiích. Ověřené postupy a know how nasbírané léty zkušeností vám předají špičky z oborů.

Kde studovat?

Vybírat je z čeho. Studium MBA poskytuje i u nás mnoho škol, záleží na vašich preferencích. Pražský Business Institut nabízí MBA studium již od roku 2009, a je tak jednou z nejdéle fungujících manažerských škol v Česku vůbec. Za tu dobu jím prošly stovky spokojených absolventů.

Největší výhodou Business Institutu je bezesporu hned několik.

Široký výběr programů jak v kombinované, tak i v online formě. Hloubka problematiky, kterou jednotlivé obory řeší, a především výuka ve všední dny v podvečerních hodinách.

Kariérní pojistka?

Ano. Konkurenční výhoda, kterou vám tato forma vzdělání poskytne jsou právě komplexní informace sesbírané v relativně krátkém čase, aktuální trendy. Pozitivní náhled na studium má i zaměstnavatel. Pokud ukážete, že máte chuť se vzdělávat, jistě to ocení.  I vy si budete jistější a posune vás to dál.

Kdy?

V případě kombinované formy studia je zahájení 2x ročně – v březnu a říjnu, v případě online studia je zahájení čistě na vašich možnostech. Klidně teď.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS