Práce, nebo vzdělání? Můžete mít obojí


			Práce, nebo vzdělání? Můžete mít obojí

Každý se jednou dostaneme na rozcestí a nevíme, která cesta je ta správná. V otázce práce a vzdělání máme ale východisko. Můžete se naplno věnovat studiu a zároveň nijak neupozaďovat svou práci.

Kde studovat pojišťovnictví?

Pracujete v pojišťovnictví a rádi byste rozšířili své znalosti? Studium na ESBM je tím správným krokem. MBA programy na European School of Business & Management jsou odpovědí na otázky, jak si prohloubit znalosti a zvýšit profesionalitu bez zbytečného zdržování. Podle výzkumu přínosů studia MBA na ESBM, který realizovala nezávislá agentura Median, mají programy přímý vliv na zvýšení platu či na kariérní postup úspěšných absolventů. Jsou vhodné pro lidi, kteří již fungují v praxi, ve volbě povolání mají jasno a chtějí se ve svém oboru zlepšovat. Přičemž předchozí dosažené vysokoškolské vzdělání při nástupu na ESBM mít nemusejí. Škola totiž zájemce může přijmout i na základě doložené praxe v daném oboru.

Studium probíhá v českém jazyce a trvá jeden rok. Svou formou je přizpůsobené i nejvytíženějším studentům. On-line studium kombinuje s interaktivními workshopy. Studenty nezatěžují administrativními úkony, vše se dá řešit on-line a přihlásit se můžete kdykoliv. V e-learningu najdete studijní materiály, prezentace, sylaby a všechny další informace potřebné ke studiu. Nicméně tím největším z přínosů je právě interakce s profesionály, kteří vedou na ESBM jednotlivé předměty.

Důkazem kvalitního vzdělání jsou i spokojení studenti

MUDr. Kateřina Jandečková, MBA říká: „Studium MBA na ESBM můžu vřele doporučit. Referentky studijního oddělení jsou velmi vstřícné, přednášky kvalitní a přínosné, učitelé jsou experti ve vybraných oborech se spoustou praxe. Vzhledem k velkému výběru možných specializací lze vybrat program na míru. Studium mi poskytlo spoustu informací, které jsou dobře použitelné v praxi, rozšířila jsem si obzory. Výborná je možnost „studia na zkoušku“, kterou ESBM nabízí. Pokud ještě nejste rozhodnutí, můžete vyzkoušet a udělat si sami obrázek, jak studium probíhá a jestli splňuje Vaše představy.“

Stále váháte?

Pokud si nejste pořád jistí, zkuste zmíněné studium MBA na zkoušku. Máte jedinečnou možnost vyzkoušet si studium na ESBM a absolvovat v rámci základního bloku 2 nebo 3 studijní moduly. Neváhejte! Brzy začínáme.

Zdroj: www.esbm.cz

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS