Allianz ŽIVOT se stal potřetí za sebou finančním produktem roku


			Allianz ŽIVOT se stal potřetí za sebou finančním produktem roku
30.1.2019 Tiskové zprávy

Allianz pojišťovna získala v soutěži Finparáda.cz - Finanční produkt roku 1. místo v kategorii „Rizikové životní pojištění“. Nejenže navázala na své loňské vítězství, ale ve stejné kategorii už na nejvyšším postu bodovala potřetí za sebou. V kategorii Doplňkové penzijní spoření navíc získala stříbro Allianz penzijní společnost.

Na populární životní pojištění se od jeho uvedení na trh ocenění doslova lepí. Už před třemi roky získalo titul Pojišťovací inovátor v rámci Ceny Hospodářských novin a 1. místo v kategorii Životní pojištění v soutěži Pojišťovna roku.

Před dvěma roky si vedlo nejlépe ze všech produktů v kategorii Klientsky nejpřívětivější životní pojišťovna v Nejlepší pojišťovně roku a vloni zvítězil Allianz ŽIVOT bez absurdních poplatků v soutěži Zlatá koruna.


Mohlo by vás zajímat: ČAP: Pojistný trh meziročně narostl o 6 miliard korun!


Mezi jeho výhody patří např. volitelná investiční složka, která ale ve smlouvě vůbec nemusí být. Populární je také tím, že je velmi příznivé k lidem, kteří se starají o své zdraví a díky tomu pak získají slevu.

Do soutěže „Finparáda.cz - Finanční produkt roku 2018“ jsou automaticky zařazeny všechny finanční produkty vybraných typů, které v Česku nabízejí banky, pojišťovny a penzijní a investiční společnosti. Počátkem roku odborníci vyhlásí vždy tři nejlepší produkty v každé kategorii.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články