Cestovní pojištění UNIQA získalo Stříbrnou korunu


			Cestovní pojištění UNIQA získalo Stříbrnou korunu
24.6.2021 Tiskové zprávy

V letošním ročníku tradiční soutěže finančních produktů na českém trhu Zlatá koruna 2021 bylo oceněno cestovní pojištění UNIQA Stříbrnou korunou. 

O nejlepší cestovní pojištění se soutěžilo v 19. ročníku Zlaté koruny v oblasti neživotního pojištění. UNIQA přisoudila Stříbrnou korunu odborná porota, Finanční akademie Zlaté koruny.  V ní jsou rovnoměrně zastoupeni zástupci finančních společností, poradci, novináři, představitelé akademické sféry nebo podnikatelů. 

Cestovní pojištění UNIQA získává medailové příčky pravidelně i v dalších soutěžích. Naposledy například ve Finančním produktu roku 2020 pořádaném serverem Finparáda.cz nebo v žebříčku informačního a zpravodajského portálu o cestování TTG. UNIQA svůj produkt pravidelně inovuje. V současné době kryje na rozdíl od řady jiných pojistitelů bez nutnosti připojištění a bez přirážky už v základním krytí všechny komplikace související s onemocněním COVID-19 kdekoli ve světě, tedy i v tzv. „tmavě červených zemích“ podle vládního semaforu. V květnu přidala UNIQA užitečnou službu Letíme+ řešící komplikace v letecké dopravě a podporující klienta v uplatnění jeho oprávněných nároků vůči leteckým společnostem


Mohlo by vás zajímat: Markéta Šichtařová: Stávka lidstva proti rozumu


„S cestovním pojištěním UNIQA vyjíždí do ciziny pravidelně na milion občanů České republiky. Nyní po uvolnění restrikcí kvůli pandemii registrujeme znovu enormní zájem. Proto jsme produkt zjednodušili a zpřehlednili, aby klienti nemuseli zkoumat, jak a kde je kryté onemocnění covidem-19, což dnes každého přirozeně velmi zajímá. U nás dostanou všichni plnou pojistnou ochranu pro léčbu, medikaci, hospitalizaci i případnou repatriaci kdekoli na světě už v základním pojištění,“ zdůraznila Eva Trajboldová, manažerka produktů pojištění osob UNIQA.

Ceny komplexního cestovního pojištění UNIQA (včetně krytí odpovědnosti, zavazadel a úrazu) jsou jedny z nejpříznivějších na trhu: například 14denní pobyt rodiny až se 4 dětmi v Chorvatsku, Itálii, Španělsku, Řecku, ale i v Turecku nebo Egyptě stojí 970 korun. Vydá-li se klient s rodinou do Dubaje, nebo do Afriky, například na Réunion nebo Madagaskar, vyjde ho 14 dnů komplexního pojištění na 1 751 korun.


Mohlo by vás zajímat: Sloupek Kateřiny Lhotské: Stop diskriminaci lidojedů!


O soutěži Zlatá koruna
Zlaté koruny se od roku 2003 zúčastňují všechny významné společnosti z finanční sféry. Letošní ročník soutěže registroval 196 produktů od 70 subjektů. Porota rozdělovala ceny v 17 kategoriích. Hodnocení probíhá na základě multikriteriálního modelu, který porovnává ekonomické, kvalitativní a bezpečnostní charakteristiky produktů. O výsledcích rozhoduje Finanční akademie složená z bezmála 400 expertů na finanční trh v ČR. Další informace najdete na www.zlatakoruna.info.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články