Colonnade vás pojistí, i když vyjedete na červenou


			Colonnade vás pojistí, i když vyjedete na červenou

Colonnade Insurance reaguje na poptávku ze strany klientů i cestovních kanceláří, a proto od 1. prosince spustila inovované cestovní pojištění zahrnující léčebné výlohy a asistenční služby v souvislosti s Covid-19 až do výše 5 mil. Kč. Pojištění je možné uzavřít do všech destinací bez ohledu na barvu v „Semaforu“ MZV.

„Cestování v době koronavirové není jednoduchou záležitostí. Vzhledem k neustále se měnícím pravidlům a situaci u nás i v zahraničí, je nákup dovolené malým dobrodružstvím. Našim klientům jsme se rozhodli vyjít vstříc a nabídnout jim produkt, který nabízí krytí léčebných výloh a asistenční služby v souvislosti s Covid-19. Zároveň již není pro sjednání pojištění směrodatná barva země na „Semaforu“ Ministerstva zahraničních věcí. Pojistíme Vás od zelené až po červenou, pokud daná země vstup občanům ČR nezakazuje,“ uvádí Claudie Maříková, Accident & Health Manager společnosti Colonnade Insurance.


Mohlo by vás zajímat: Anketa Pojišťovna roku 2019–2020: Jubilejní ročník ovládla Allianz


Cestovní pojištění tak není možné sjednat pouze do zemí, které jsou vyloučeny v pojistných podmínkách a zároveň do nich MZV nedoporučuje vycestovat z důvodu problematické bezpečnostní situace, což odpovídá stavu před vypuknutím pandemie.

Pojištění Colonnade ve vybraných variantách zahrnuje léčebné výlohy a asistenční služby v souvislosti s Covid-19 do výše max. 5 mil. Kč. Tedy léky, lékařské ošetření, hospitalizaci, včetně testu na Covid-19, pokud byl předepsán lékařem, převoz, repatriaci. Případný pobyt v karanténě lze pojistit za příplatek v rámci připojištění Karanténa, terorismus a jiná nebezpečí, s limitem 2 500 Kč na den na max. 14 dní. 

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články