DEFEND INSURANCE se stala přidruženým členem AČPM


			DEFEND INSURANCE se stala přidruženým členem AČPM

Česká provozní společnost DEFEND INSURANCE se stala přidruženým členem Asociace českých pojišťovacích makleřů a společně s dalšími 72 členy se bude podílet na utváření budoucnosti pojistného trhu.

DEFEND INSURANCE GROUP v posledních letech významně roste a upevňuje svoji pozici na pojistném trhu ve střední a východní Evropě, což nás ještě více motivuje k dosahování dalších cílů.

Asociace českých pojišťovacích makléřů je profesním sdružením právnických a fyzických osob, jehož posláním je ochrana společných zájmů členů a péče o spravedlivé prosazování pojišťovacích makléřů na místním pojistném trhu i v celosvětovém měřítku. Asociace vnímá své hlavní poslání v několika základních oblastech, jako je legislativa, etika, publicita, vzdělávání, odborné otázky profese a upevňování reputace pojišťovacích makléřů.V současné době má asociace 72 členů, kteří představují 85 % makléřů v České republice.


Mohlo by vás zajímat: Téměř třetina Čechů umírá na nemoci srdce


„Jsme rádi, že se nám během vstupního jednání podařilo přesvědčit představitele AČPM o kvalitách poskytovaných produktů i služeb DEFEND INSURANCE GROUP a především o našem týmu, který věříme, že bude pro asociaci velkým přínosem,“ řekl Andrew Quirke, Managing Director DEFEND INSURANCE GROUP.

„Vstup do asociace posiluje naši dobrou pověst a umožňuje nám ovlivňovat směr trhu ve prospěch nejen naší společnosti, ale především našich partnerů a koncových zákazníků. Dlouhodobě se zasazujeme o zvyšování spokojenosti zákazníků profesionální péčí a férovým přístupem a věříme, že společně s AČPM pozvedneme prestiž pojišťovacích makléřu a pojištění všeobecně,“ dodala Kateřina Písaříková, Marketing Manager DEFEND INSURANCE GROUP.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články