Dlouhodobá spolupráce. Allianz, Generali a UniCredit jsou partneři


			Dlouhodobá spolupráce. Allianz, Generali a UniCredit jsou partneři
5.6.2018 Tiskové zprávy

Allianz, Generali a společnost UniCredit podepsaly dlouhodobou dohodu o spolupráci ve střední a východní Evropě. Zahájena bude ve druhé polovině letošního roku. Výhradní partnerství s pojišťovnou Allianz poskytne klientům UniCredit přístup k životnímu i neživotnímu pojištěním nejenom v České republice, ale také v Bulharsku, Chorvatsku, Maďarsku, Rumunsku, Slovinsku a na Slovensku. Generali pak nabídne produkty pojištění na ochranu úvěrů (CPI).

„Klienti UniCredit budou mít prospěch z našich rozsáhlých zkušeností v oblasti poptávky po životním, zdravotním, majetkovém a úrazovém pojištění ve střední a východní Evropě. Můžeme je tak chránit v klíčových okamžicích jejich života,“ vysvětluje regionální ředitel Allianz pro střední a východní Evropu Petros Papanikolaou.

„UniCredit a Allianz sdílejí vizi pokračovat v růstu zemí střední a východní Evropy. Jsme rádi, že si společnost UniCredit vybrala Allianz za nejlepšího poskytovatele pojištění pro své klienty a toto partnerství považujeme za potvrzení naší úspěšné strategie ve střední a východní Evropě," dodává Petros Papanikolaou.


Mohlo by vás zajímat: CDV: Vliv alkoholu na bezpečnost silničního provozu


„Tato partnerství posílí naši nabídku. Klientům z řad fyzických osob a malých podniků budeme moct poskytnout širokou škálu pojistných produktů a výjimečných služeb, a to díky našemu vedoucímu postavení v regionu, i díky renomovaným značkám, jako jsou Allianz a Generali,“ říká ředitel divize UniCredit ve střední a východní Evropě Carlo Vivaldi.

Luciano Cirinà, regionální ředitel pro Rakousko, střední a východní Evropu a Rusko a generální ředitel společnosti Generali CEE Holding, uvedl: „V našem regionu se více než 12,5 miliónů klientů spoléhá na sílu a podporu Generali v různých fázích svého života, kdy potřebují spolehlivého partnera v oblasti pojištění. Jsme průkopníky na trhu a jednou z největších pojišťoven v tomto regionu a jsme hrdí na to, že můžeme podporovat klienty UniCredit pomocí výjimečných a osvědčených pojistných řešení.“


Mohlo by vás zajímat: INSIA hlásí meziroční nárůst tržeb o 10 %


UniCredit nedávno zefektivnila svou činnost v oblasti bankovního pojištění v regionu střední a východní Evropy zřízením útvaru CEE Bancassurance Business Area, v čele s Arcangelom M. Vassallom, který podléhá přímo Carlovi Vivaldimu, řediteli divize pro střední a východní Evropu.

Střední a východní Evropa představuje významný rostoucí trh pro pojišťovnictví. Míra penetrace je výrazně nižší než v západní Evropě. Je předpoklad, že právě bankopojištění bude důležitým distribučním kanálem, který v nejbližších letech tuto mezeru zaplní.

Zdroj: Allianz pojišťovna

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články