Generali Česká pojišťovna se připojuje ke kampani #ChránímTebe


			Generali Česká pojišťovna se připojuje ke kampani #ChránímTebe
20.3.2020 Tiskové zprávy

Generali Česká pojišťovna se stává součástí důležité celorepublikové informační kampaně #ChránímTebe. Pojišťovna věnovala svůj reklamní čas na televizních stanicích Prima a Nova na podporu potřeby nošení roušek.Cílem kampaně #ChránímTebe je apelovat na veřejnost a informovat ji o nutnosti a důležitosti používání ochrany dýchacích cest v době vládou vyhlášených karanténních opatření

V současné obtížné době se jako pojišťovna soustředíme především na to, abychom i nadále fungovali v co největším rozsahu. Víme, že život se v Česku nezastavil a nad rámec našich povinností chceme i my přispět k tomu, abychom situaci společně zvládli.

Významným krokem nad rámec již realizovaných opatření je naše zapojení do kampaně #ChránímTebe, protože si uvědomujeme, jakou sílu televizní reklama má. V případě záměru, který tato kampaň přináší, ji vnímáme jako zásadně důležitou a užitečnou. 


Mohlo by vás zajímat: Novým ředitelem divize KAPITOL Gold je Robert Vlášek


Byť je používání roušek a jiných prostředků k zakrytí dýchacích cest od 19. 3. 2020 povinné, považujeme za důležité informovat veřejnost o tom, že je třeba toto nařízení plně respektovat. Nošení roušky je v zásadě jednoduchý akt, pro Čechy však v takto plošné podobě věcí spíše netypickou. Proto se hodí to připomínat a podpořit lidi v jejich odpovědném chování. 

V rámci kampaně #ChránímTebe jsme tedy nabídli k využití již nakoupený mediální prostor v televizi. Konkrétně se jedná o kanály TV Prima a TV Nova. Na těchto televizních kanálech tak dojde k nahrazení všech našich původních spotů informačními spoty kampaně #ChránímTebe. Pokud to situace bude vyžadovat, jsme okamžitě připraveni poskytnout náš mediální prostor pro tyto spoty až do konce března.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články