Jak využívat pojištění naplno? U Allianz dostanou věrní klienti slevu


			Jak využívat pojištění naplno? U Allianz dostanou věrní klienti slevu

Allianz má pro své klienty vždy něco navíc, a proto jim v rámci programu Allianz PLUS poskytuje slevu až 21 % na další pojistky. Kromě toho mohou získat dvakrát více peněz na úraz při dopravní nehodě, plnění nejen za zlomenou ruku, ale i za rozbitý mobil, či pojištění zavazadel v autě a ve střešním boxu.

„Je to jednoduché. Vážíme si důvěry klientů, kteří chtějí mít krytá záda naším pojištěním, a proto platí, že čím více produktů u nás mají, tím více výhod a slev získají,“ vysvětluje ředitelka pojištění majetku a autopojištění Allianz Veronika Hašplová.

Pokud si tak klient u Allianz sjedná druhou či další pojistnou smlouvu v kombinaci se životním pojištěním, autopojištěním, či majetkovým pojištěním, po měsíci od uzavření druhé pojistné smlouvy je automaticky zařazen do programu Allianz PLUS, v rámci kterého může čerpat výhody nadstandardního pojistného plnění. 


Mohlo by vás zajímat: COVID-19 a dopady na trh. Zvítězí online prodej?


Jaké výhody to jsou?

Nastane-li pojistná událost následkem úrazu při dopravní nehodě, a motorista má kromě autopojištění u Allianz i životní pojistku, navýší se mu standardní pojistné plnění z jeho pojištění osob na dvojnásobek až do výše milion korun.

Poškodí-li si klient při vážném úrazu své osobní věci, může díky majetkové a životní pojistce využít úhradu vzniklé škody až do výše 50 tisíc korun.

A když dojde k odcizení, poškození z důvodu havárie, živelní události či vandalismu nebo ztrátě zavazadel a osobních věcí z vozidla, a řidič má kromě autopojištění i majetkové pojištění, zaplatí za něj pojišťovna škodu až do výše 50 tisíc korun.

Zdroj: Allianz

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články