Jarní nabídka ČPP: K SUPER povinnému ručení havarijní pojištění se slevou 20 %


			Jarní nabídka ČPP: K SUPER povinnému ručení havarijní pojištění se slevou 20 %

Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) pro letošní motoristickou sezónu připravila pro své klienty SUPER povinné ručení se slevou 20 % na havarijní pojištění v rámci jedné smlouvy. Atraktivní nabídka je časově omezena a platí jen do konce června.

Motoristů, kteří si sjednávají u svého vozidla jen samotné povinné ručení, ubývá. Naopak přibývá těch, kteří poptávají navíc i dobrovolné havarijní pojištění či některý z pojistných doplňků k povinnému ručení. ČPP těmto motoristům vychází vstříc svojí jarní nabídkou. Obsahuje povinné ručení SUPERPOV v kombinaci s havarijním pojištěním v rozsahu havárie, živel, odcizení a vandalismus na jedné smlouvě, tedy sjednané současně. Klient tak získá slevu 20 % na havarijní pojištění a dárek v podobě Sphere karty pro výhodné nákupy. Slogan marketingové kampaně, která představuje tuto nabídku, zní „Sešrotujte si to v hlavě dřív než na silnici“.


Mohlo by vás zajímat: Krize v Suezském kanálu a možné dopady na pojištění


„Majitel auta by si před uzavřením pojistné smlouvy měl nechat projít v hlavě, co od pojištění očekává, čeho se nejvíc obává a uvědomit si, jak hodně a kde bude dané vozidlo provozovat. Bude-li jezdit často na chalupu, výlety, ale i do zahraničí, měl by v této souvislosti zvážit vyšší limity povinného ručení,“ vysvětluje ředitelka marketingu a PR ČPP Jolana Kolaříková. A dodává: „Bude-li se jednat o novější vozidlo, pak je skoro nutností volba některého z havarijních pojištění, připojištění skel a řidiči by neměli zapomenout i na připojištění asistenčních služeb.“

ČPP nabízí široké spektrum 16 připojištění, většinu z nich je možné sjednat v několika variantách a s různými limity pojistných plnění. Největší zájem je o pojištění skel a velmi žádané je Pojištění přírodních rizik, které obsahuje živelní událost a srážku se zvířetem. Populární jsou také různé typy rozšířené motoristické asistence.


Mohlo by vás zajímat: Dušan Šídlo: Životní pojištění má to nejlepší před sebou


„Pro hlavní komunikaci naší nabídky autopojištění jsme opět zvolili televizi, která je hlavním médiem s celorepublikovým pokrytím a nejširším audiovizuálním zásahem na cílovou skupinu. Náš TV spot s Patem a Matem bude k vidění na televizních kanálech Prima Group, TV Barrandov a Atmedia. Na kanálech Prima bude vysílán sponzorský vzkaz a injektáže, na ČT sport sponzorské vzkazy,“ vypočítává Kolaříková.

S motivem kampaně se setkáte také na stálých outdoorových plochách po celé České republice. Dále se objeví u čerpacích stanic a na bigboardech nebo LED obrazovkách ve 25 městech. Kampaň se objeví také v tisku, například v Právu, Denících ČR, MF Dnes, Lidových novinách, Metru, 5plus2, TV Maxu, Setkání, Světě motorů, deníku SPORT, HN, Ekonomu, Chataři a chalupáři, Transportu a logistice a v regionálních novinách.


Mohlo by vás zajímat: Postřehy Evy Gmentové: Neserióznost je metla pojišťovnictví


V rámci internetové reklamy doplní kampaň video spot na portálu YouTube a ČSFD. Dále bude podpořena prostřednictvím RTB reklamy. Připraveny jsou online bannery, branding celých stránek a několik formátů mobilní reklamy.

Detailní nabídku i možnost spočítat a sjednat si pojištění online najdete na stránkách pojišťovny ZDE.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články