Pojišťovna Starr Companies sponzoruje New York Yankees


			Pojišťovna Starr Companies sponzoruje New York Yankees
9.4.2018 Tiskové zprávy

Pojišťovna STARR Companies („STARR“), která patří mezi celosvětové lídry v oblasti průmyslového pojištění a která před několika měsíci vstoupila i na východoevropský trh, patří k významným pojistitelům také v oblasti pojištění profesionálních sportovců.

Kromě toho, že se stal STARR hlavním poskytovatelem pojištění a sponzorem New York Yankees (nejúspěšnější a nejslavnější baseballový klub z Major League Baseball) na několik let počínaje rokem 2018 a patří k významným hráčům v oblasti pojištění těch nejzvučnějších jmen z řad profesionálních sportovců nejen na londýnském pojistném trhu, se na lokální úrovni zviditelnil při pojištění hokejistů z několika reprezentací během zimních olympijských her 2018 v Pchjongčangu.

„V nastoupeném trendu bychom chtěli pokračovat v České republice a na Slovensku při pojišťování profesionálních sportovců, a to nejen v nejvyšších hokejových či fotbalových ligách, ale chceme se zaměřit i na sportovce v individuálních sportech,“ říká Tomáš Baran, který je ředitelem cestovního a úrazového pojištění pro region východní Evropy. 


Psali jsme: ČAP: Obrana smluv IŽP. Ani soudy se neshodnou


Starr Companies je celosvětově užívaným marketingovým označením pro služby nabízené v oblasti pojištění, asistenčních služeb a dceřiných společností Starr International Company, Inc., a investiční společnosti C.V. Starr & Co., Inc.

Starr patří k největším světovým poskytovatelům neživotního pojištění a investic a poskytuje pojištění odpovědnosti, leteckých rizik, majetku, kybernetických či politických rizik, škod na životním prostředí, stavební a montážní pojištění a mnoho dalších pojistných řešení.

Zdroj: Starr Companies

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články