Pojišťovna VZP je jeden z hlavních partnerů Zlaté přilby 2022


			Pojišťovna VZP je jeden z hlavních partnerů Zlaté přilby 2022
9.9.2022 Tiskové zprávy

Pojišťovna VZP (PVZP) se letos poprvé představí jako jeden z hlavních partnerů tradičních plochodrážních závodů Zlatá přilba.

Nejstarší plochodrážní závody světa se uskuteční 25. 9. 2022 v Pardubicích a PVZP bude u toho v pozici jednoho z hlavních partnerů akce. „PVZP je již našim dlouhodobým partnerem v oblasti pojištění a musím říct, že v této oblasti funguje naprosto bezvadně. Pro Zlatou přilbu jsme naše partnerství prohloubili ještě o charitu a pomoc potřebným, kdy převážná většina z nich se nemůže podobných aktivit účastnit“ říká předseda klubu AMK ZP Evžen Erban.


Mohlo by vás zajímat: Pojišťovnictví balancuje mezi starým a novým světem práce


PVZP se dlouhodobě věnuje celé řadě společensky odpovědných aktivit, jimiž podporuje českou kulturu, vzdělávání, sport i podnikání. V rámci podpory sportu se rozhodla spojit své síly se Zlatou přilbou, která spojuje sport s dlouholetou tradicí. Tradice je právě jedna z hodnot, kterou PVZP hluboce ctí.

„Na Zlaté přilbě se snoubí tradice se sportem, což je něco, čeho si velmi vážím. Není lehké udržovat téměř třičtvrtě století, několik generací, závod při životě. Tady se to podařilo. Jsem ráda, že jsme dostali možnost na Zlaté přilbě zviditelnit také pomoc potřebným. Vybrané prostředky budou rozděleny mezi devět charitativních organizací a budou použity na zlepšení kvality života několika konkrétních osob. Plochá dráha se tak spojila s charitativními běhy PVZP FénixRun, které jsou součástí seriálu Běhej lesy. Toto spojení vnímám s obrovskou radostí, neboť každý z nás má rád něco jiného, ovšem vždy lze najít průsečík společného, a ještě podpořit ty, jež neměli v životě tolik štěstí,” komentuje akci Ing. Halina Trsková, místopředsedkyně představenstva PVZP.


Mohlo by vás zajímat: Sloupek Kateřiny Lhotské: Svoji „udržitelnost“ mají pojišťovny hlásit


PVZP je dceřinou společností VZP ČR. Byť jsou jejich názvy podobné, každá z institucí se zabývá něčím jiným – VZP ČR poskytuje úhradu zdravotní péče, PVZP je ryze česká komerční neživotní pojišťovna se širokým portfoliem produktů pro fyzické i právnické osoby.

Více informací ZDE

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články