PVZP přichází s vylepšeným cestovním pojištěním


			PVZP přichází s vylepšeným cestovním pojištěním

PVZP před nadcházející letní sezónou inovovala cestovní pojištění. Došlo k výraznému navýšení pojistných limitů, maximalizaci pojistného krytí a odstranění celé řady výluk z pojištění.

Cestovní pojištění od PVZP je špičkový produkt, který se o cestovatele postará, když dojde na cestách v zahraničí k nějaké nepříjemnosti – ať už se týká zdraví nebo majetku. Pojištění kryje všechna rizika spojená s cestováním – léčebné výlohy, odpovědnost, osobní věci a úrazové pojištění. Cílem cestovního pojištění od PVZP je myslet na všechna možná rizika tak, aby na ně klienti myslet nemuseli. Nyní ještě lépe a kvalitněji než kdy dříve.


Mohlo by vás zajímat: Markéta Šichtařová: Tohle nám udělá konsolidační balíček


V rámci přizpůsobování pojistných produktů aktuální situaci a vývoji na trhu s pojistnými produkty došlo u cestovního pojištění od PVZP k celé řadě vylepšení tak, aby klientům poskytovalo maximální možnou míru ochrany, nejvyšší úroveň doplňkových a asistenčních služeb a bylo naprostou špičkou v segmentu cestovního pojištění.

Inovace a novinky u cestovního pojištění od PVZP pro rok 2023

  • Navýšení pojistných limitů – V maximální variantě pojištění až na 250 milionů korun u léčebných výloh a 25 milionů korun u odpovědnosti.
  • Ochrana věcí v autě 24/7 – S cestovním pojištěním od PVZP jsou věci ve voze, včetně elektroniky a sportovního vybavení na nosiči, chráněny 24 hodin denně.
  • Krytí odpovědnosti za zapůjčené věci – Cestovní pojištění od PVZP se postará i o věci, které si cestovatelé zapůjčí – koloběžky, surf, paddleboard, inline brusle, vybavení na potápění, … A to bez nutnosti dalšího připojištění.
  • Tolerance alkoholu až 1 promile – PVZP momentálně nabízí, při respektování zákonů dané země, toleranci alkoholu při pojistné události až 1 promile. Toto je v současné době nejvyšší možná tolerance, kterou lze v rámci pojištění získat. 
  • Ztracená zavazadla a zpoždění dopravního prostředku už ve standardním balíčku pojištění – Pojištění kryje výlohy spojené se zpožděním nebo ztrátou zavazadel a se zpožděním dopravního prostředku.
  • Storno zájezdu – Došlo ke snížení spoluúčasti na 10 % a prodloužení lhůty na sjednání u varianty Standard na 16 dní před odjezdem a zrušení této lhůty u varianty Nadstandard.

PVZP nabízí cestovní pojištění ve třech základních variantách (Mini, Standard a Nadstandard). Každou z nich je možné si sjednat ve třech limitech pojistného plnění. Ke všem variantám si lze připojistit provozování nebezpečných a extrémních sportů. Varianty Standard a Nadstandard jsou rovněž rozšířeny o celou řadu dalších připojištění. 


Mohlo by vás zajímat: Obchodní ředitelkou D.A.S. se stává Lída Krákorová. Provizní systém se změní


„V rámci vylepšení cestovního pojištění bych rád upozornil na téměř dvojnásobné navýšení limitů a rozšíření varianty Nadstandard o spoustu rizik, která jsou jinde běžně jako připojištění nebo ve výlukách. Dále bych vyzdvihnul prodloužení lhůty na sjednání pojištění stornovacích poplatků zájezdu u varianty Standard na 16 dní před cestou a na úplné zrušení této lhůty u varianty Nadstandard a snížení spoluúčasti na tomto pojištění na 10 %. V neposlední řadě se často setkáváme so problémem vloupání do aut v nočních hodinách, což bývá také často ve výlukách, ale naše pojištění to kryje. Jinými slovy – věci v autě na dovolené jsou chráněny po celý den,“ komentuje novinky Jiří Ševčík, produktový manažer cestovního pojištění PVZP. 

PVZP spouští prázdninovou soutěž s cestovním pojištěním Hory, nebo moře? 

Od 1. 6. do 30. 9. 2023 probíhá soutěž s cestovním pojištěním od PVZP o celkem deset balíčků vybavení na dovolenou. Soutěžící si mohou vybrat, zde mají zájem o vybavení k moři, nebo na hory. Jedinou podmínkou účasti v soutěži je pořízení cestovního pojištění od PVZP do zahraničí nebo cestovního pojištění pro Českou republiku a příhraničí Český turista.  Pojištění na cesty je možné sjednat na obchodních místech PVZP, VZP ČR, a také on-line na webových stránkách www.pvzp.cz.

PVZP1057 soutez CP leto.jpg

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články