RENOMIA věnuje lidem postiženým tornádem bezmála 1,5 mil. Kč


			RENOMIA věnuje lidem postiženým tornádem bezmála 1,5 mil. Kč
21.7.2021 Tiskové zprávy

Když se 24. června večer prohnalo jižní Moravou ničivé tornádo, RENOMIA okamžitě zaktivovala týmy, které se přímo i nepřímo zapojily do pomoci našim klientům, ale i dalším lidem v zasažených obcích.

Klienti RENOMIA v souvislosti s tornádem dosud ohlásili pojišťovnám více než 300 pojistných událostí, a přestože hlavní škody již byly zmapovány a naši klienti již ve většině případů obdrželi od pojišťoven minimálně zálohu na pojistné plnění, tým specialistů likvidace RENOMIA i nadále zůstává klientům v zasaženém regionu k dispozici a v provozu je dál i posílená kontaktní telefonní linka RENOMIA.


Mohlo by vás zajímat: Josef Moravec: Hasičská vzájemná pojišťovna je zdravá a stabilní česká firma


Z prostředků svého nadačního fondu HLAS SRDCE RENOMIA vyčlenila na humanitární pomoc 1 000 000 Kč a spustila mimořádnou sbírku, do které kolegové z celé RENOMIA GROUP přispěli dalšími více než 450 000 Kč! Všem za to patří velké poděkování.


Mohlo by vás zajímat: PwC: Dvě třetiny zaměstnanců nepřestávají pracovat ani o dovolené či víkendu


Díky tomu, že jsme tuto finanční podporu deklarovali veřejně, obdrželi jsme již řadu žádostí o finanční pomoc a první příspěvky už zamířily ke konkrétním lidem. Stále konkrétnější obrysy má také dobrovolnická pomoc kolegů z RENOMIA GROUP, kterou chystáme ve spolupráci s postiženými obcemi na srpen.

Zdroj: RENOMIA

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články