Kde pojistné nehraje roli. V jakých autech můžete potkat opravdové hvězdy?


			Kde pojistné nehraje roli. V jakých autech můžete potkat opravdové hvězdy?
2.4.2021 Zahraničí

Ať už jde o herce, rappery nebo fotbalové ikony: každý má své vlastní představy o perfektním autě. A britská pojišťovna MoneyBeach si dala tu práci a sestavila soupis těch nejžádanějších mezi nejslavnějšími. A možná bez velkého překvapení dobyl aktuální žebříček model Tesla S.

Tichý chod a svist oproti burácení je žádaný v Hollywoodu. Nejoblíbenějším vozidlem mezi místními prominenty je Tesla S. Rychlá, luxusní a přátelská k životnímu prostředí. Vsadili na ni takové velikáni, jako jsou Will Smith, Ben Affleck, Zoey Deschanel nebo Mark Ruffalo. A s cenou mezi 78 000 a 93 000 liber za tak atraktivní auto jsou tito milionáři více než spokojeni. Velmi oblíbený je na zdejších ulicích také Bentley Continental GT nebo Mercedes-Benz G55. Oba vozy mají zjevně méně kladů ve vztahu k ovzduší, přesto vozí celebrity.

Poněkud hlučněji a svižněji se přepravují rappeři. Nejatraktivnější je mezi drsnými chlápky Lamborghini Aventador, jenž není k pořízení zcela jistě pod 100 000 liber. Za ním následují model Murcielago téže značky a Bugatti Veyron. Rovněž auta ne právě za lidové ceny.


Mohlo by vás zajímat: Martin Žáček a Robert Gauci: Jak probíhá spojení pojišťoven UNIQA a AXA?


Pro fotbalisty jsou zaslíbenými značkami Bentley a Land Rover. Christiano Ronaldo, Wayne Rooney nebo model David Beckham jsou k vidění právě v Bentley Continental GT. Poněkud terénnější automobil Land Rover Range Rover Sport, anebo Bentley Bentaga Onyx a Land Rover Range Rover Autobiography rovněž profitují z náklonnosti hráčů tohoto globálně nejoblíbenějšího kolektivního sportu.

Nelze zapomenout na královnu německého trhu. Nejpopulárnější značkou mezi hvězdami obecně byl a je Mercedes. Vozí se v něm například muzikant Drake, král dívčích srdcí Justin Bieber nebo nestárnoucí Britney Spears. Ale také nehynoucí Rambo čili Sylvester Stallone. A tomu by přece nikdo nechtěl odporovat…

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články