Andreas Tesch jmenován ředitelem Atradius Global


			Andreas Tesch jmenován ředitelem Atradius Global

Andreas Tesch (37) nastoupil u pojišťovny Atradius v roce 2001 jako ředitel divize pro firemní rozvoj. V roce 2004 byl jmenován ředitelem divize Upisování rizik pro střední a východní Evropu.

 

“Globální koncept pojišťovny Atradius se rozvinul v opravdu dynamický způsob přístupu k výzvám, jimž čelí obchod sahající do řady zemí a světadílů. Vytvořili jsme základnu, která zlepšením služeb, kvalitou poskytovaných informací a šířkou krytí efektivně plní specifické potřeby nadnárodních korporací usměrnit a zjednodušit někdy velmi spletité struktury řízení rizik”, sdělil Andreas Tesch.

 

Tommie Sjödahl se podílel na růstu Atradius Global již od jeho vzniku před 10 lety. Nejdřívě jako řadový člen týmu a od roku 1999 jako jeho ředitel. V nové pozici povede pan Sjödahl program expanze na nové trhy. Rozšíření na nové trhy je jedním z nejdůležitějších cílů růstu společnosti Atradius: chceme zajistit našim klientům podporu úvěrového pojištění všude tam, kde obchodují.

 

Sjödahl (56) začal pro Atradius pracovat v roce 1992 jako generální ředitel švédské pobočky NCM Kreditförsäkring AB. V roce 1997 se stal regionálním ředitelem Atradius Global v Amsterdamu.

 

Sjödahl řekl: “Zatímco počáteční růst Atradius Global byl zaměřen na hlavní rozvinuté trhy, teď se ukazuje potřeba aktivněji objevit nové trhy. Toto vnímám jako základní prvek úspěchu jak pro Atradius Global, tak pro naše další obchodní aktivity. Během posledních let jsme uspíšili naše aktivity pro rozvoj obchodu. Za posledních dvanáct měsíců jsme otevřeli nové pobočky v Číně, Hong Kongu, Singapuru a Brazílii, zahájili jsme jsme proces otevření našeho zastoupení v Turecku a posílili jsme obchodní vztahy a spolupráci na těchto trzích i jinde. Dalším posilováním naší globální přítomnosti zajistíme pojišťovně Atradius úspěchy i v budoucnu.”

 

Tesch k celé záležitosti dodal: “Atradius pracuje podle konceptu, že nadnárodním společnostem může přinést užitek efektivita jednoho centrálního kontaktního místa a zároveň konzistentní servis na všech trzích, které Atradius kryje. Toto dále podporuje, tam kde je to možné a potřebné, možnost využití lokálních služeb. Nadále vidíme obrovské možnosti ve zlepšení řízení rizik globálních organizací po celém světě a budeme pokračovat v rozšiřování schopností našich služeb, abychom zajistili nejvyšší kvalitu produktů a služeb všude tam, kde naši klienti obchodují.”

Zdroj: atradius.cz

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

RSS

Související články