Václav Bálek se stal tiskovým mluvčím pojišťovny Slavia


			Václav Bálek se stal tiskovým mluvčím pojišťovny Slavia

Za Slavia pojišťovnu je novým kontaktem pro média Václav Bálek, který má s komunikací pro pojišťovny více než dvacetileté zkušenosti. V minulosti byl mluvčím České pojišťovny a naposledy řídil téměř jedenáct let interní a externí komunikaci Allianz.

„V pojišťovnictví jsem zažil mnoho úspěchů, produktových novinek, fúzí, legislativních i manažerských změn, ale také kalamit a krizí, takže tohle hřiště stále považuji za svůj domácí terén,“ říká Václav Bálek, který dnes jinak působí jako komunikační profesionál, mediální konzultant a trenér.


Mohlo by vás zajímat: Sloupek Kateřiny Lhotské: Co může po volbách „zatopit“ pojistnému sektoru?


Václav Bálek po absolvování Fakulty žurnalistiky UK v Praze začínal jako reportér, moderátor a vedoucí vydání v rozhlase, TV a denících. Kromě komunikace se v minulosti věnoval také sponzorsko-reklamním aktivitám a eventům. Byl rovněž předsedou správní rady Nadačního fondu Allianz a šest let stál v čele pracovní skupiny pro komunikaci České asociace pojišťoven. V roce 2019 získal ocenění Nejlepší mluvčí soukromého sektoru.


Mohlo by vás zajímat: ČAP k 3Q 2021: Léto přineslo enormní růst majetkových škod


Do konce září za Slavii hovořila Martina Lambert, která tuto společnost opustila. Martina Lambert v předchozích letech působila například jako manažerka komunikace a CSR v Moneta Money Bank, dále vedla komunikaci v německé LBBW Bank v České republice či pracovala pro finanční instituci CA IB, která je dnes součástí Unicreditbank ČR.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články