Kooperativa dosáhla 1,5 milionu smluv v povinném ručení


			Kooperativa dosáhla 1,5 milionu smluv v povinném ručení
7.7.2016 Pojistný trh

Letošní rok je pro Kooperativu ve znamení výročí a milníků. Kromě úspěšného dovršení 25 let na českém trhu se pojišťovně podařilo dosáhnout další významnou metu, když na začátku tohoto týdne dosáhl počet smluv v povinném ručení 1,5 milionu.  Jubilejním vozidlem se stal Citroen Jumpy ze střeních Čech.

„Velké díky všem, kteří se na tomto úspěchu podíleli a podílejí – od Úseku pojištění motorových vozidel, přes likvidace, zákaznické centrum, správu smluv a další podpůrné útvary, až po kolegyně a kolegy pojišťovací poradce,“ konstatoval předseda představenstva a generální ředitel Kooperativy Martin Diviš.

„Mít milion a půl smluv je velký úspěch, za kterým je spousta dobrých nápadů a práce. Klienti oceňují, že povinné ručení, které Kooperativa nabízí, je komplexním propracovaným produktem s mnoha možnostmi a výhodami. Práce ale tímto úspěchem rozhodně nekončí a my připravujeme další zajímavé produktové novinky,“ doplnil ředitel Úseku pojištění motorových vozidel Kooperativy Michal Němec.

Například k 25. výročí založení Kooperativy získají klienti u povinného ručení k nové smlouvě zdarma úrazové pojištění řidiče pro případ smrti následkem úrazu ve výši 25 tisíc Kč a pro případ trvalých následků úrazu ve výši 250 tisíc Kč, po celou dobu trvání pojištění.

Kooperativa odměňuje také své věrné klienty. Ti, kteří mají její povinné ručení dva a více let, od letošního roku automaticky získají limity pojistného plnění zvýšené o 10 milionů korun. V případě, že mají sjednaný základní limit 35/35 milionů Kč, bude za ně Kooperativa hradit škody až do 45 milionů. Podobně to bude i u dalších variant povinného ručení.

Zdroj: Kooperativa

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články