ČSOB nabízí unikátní výnos a pojištění v jednom balíčku


			ČSOB nabízí unikátní výnos a pojištění v jednom balíčku
2.2.2009 Produkty

Životní pojištění TRIUMF INVEST patří mezi nadstandardní pojištění, které spojuje investici do zajištěných fondů spolu s pojistnou ochranou. Klienti tak společně s pojištěním získají i bezpečí zajištěného výnosu.

Triumf Invest unikátní investici spojuje i s pojištěním. Chrání tak nejen peníze daného klienta, ale umožňuje se připravit na nepředvídatelné životní události. Pro klienty, u kterých nevzniká nárok na starobní důchod, je připraveno bezplatné pojištění úrazové invalidity. Pojistné krytí může dosáhnout až výše 500 000 Kč. Každý klient má dále možnost sjednat si další připojištění s cenou od 6 Kč za měsíc. Klienti se tak mohou, kromě zhodnocení svých peněz, pojistit pro případ trvalého tělesného poškození následkem úrazu až do výše 1 000 000 Kč za 0,47 Kč denně. Připojištění pro případ smrti následkem úrazu opět na 1 000 000 Kč je vyjde na  0,19 Kč za den. V případě dopravní nehody se pojistná částka zdvojnásobuje.

Hlavní výhody Triumf Invest:

  • výhodné zhodnocení prostředků formou investice do zajištěného fondu
  • dostupnost finančních prostředků v případě potřeby
  • jednorázová investice již od 30 000 Kč
  • jedná se o pojištění pro případ smrti nebo dožití nebo plné invalidity následkem nemoci nebo plné invalidity následkem úrazu
  • vyplacení až dvojnásobku vkladu v případě úrazové invalidity
  • volitelně lze sjednat pojištění pro případ smrti následkem úrazu s pojistným plněním až 1 mil. Kč (v případě dopravní nehody až 2 mil. Kč)
  • pojištění bez nutnosti vyšetření či zdravotních dotazníků.

Triumf Invest je zajištěným fondem navázaným na životní pojištění, který klientům přinese fixní roční výnos 3,01 %. Fond je splatný po 5 letech a jednom měsíci, tedy k 10. dubnu 2014. V době splatnosti má klient zajištěno nejen vyplacení vložené investice, ale i celkového fixního výnosu ve výši 16,3 %, a to  nezávisle na vývoji úrokových sazeb. Klienti starší 54 let si mohou navíc uplatnit i daňové odpočty až do výše 10 800 Kč ročně a ještě více tak zhodnotit svoji investici.

Nabídka je časově omezena. Platí v období od 2. 2. 2009 do 24. 2. 2009.



 

Zdroj: ČSOB Pojišťovna

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články