Další královská nabídka – Aviva Royal II.


			Další královská nabídka – Aviva Royal II.
20.2.2009 Produkty

Aviva pokračuje v úspěšné produktové řadě kapitálově garantovaného investičního životního pojištění Aviva Royal. Od 16. 2. 2009 nabízí Aviva životní pojišťovna, v pořadí již druhý z řady Aviva Royal,  produkt kapitálově garantovaného investičního životního pojištění za jednorázové pojistné Aviva Royal II.

Aviva Royal II. je přímým pokračováním konceptu Aviva Royal I., který byl úspěšně uveden na trh na podzim loňského roku. Speciální program investování Royal II. s podkladovými aktivy s výplatou po 6 letech ve výši 100 procent vložených prostředků a s výnosem až 75 procent (tj. 12,5% za každý rok), dva nezávislé způsoby výpočtu konečného výnosu, stejné portfolio akcií jako u Aviva Royal I., možnost získání výnosu i při klesajících cenách akcií, to jsou některé z parametrů Aviva Royal II. Možnost uzavření smlouvy je opět časově omezena.

 „Díky úspěchu, kterého dosáhl Aviva Royal I. na podzim loňského roku, jsme se rozhodli pokračovat ve stejném duchu i v případě Aviva Royal II,“ říká Karel Veselý, generální ředitel Aviva životní pojišťovny.

Aviva

Zdroj: Aviva

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články