Počet vozů s povinným ručením ČSOB Pojišťovny překročil 300 000


			Počet vozů s povinným ručením ČSOB Pojišťovny překročil 300 000
20.8.2007 Produkty

ČSOB Pojišťovna odměnila majitele jubilejního vozu.

 

Dušan Bartek z Frýdku-Místku nebude muset platit po celý rok povinné ručení na své auto. Měl to štěstí, že jeho vůz Škoda Felicia Combi se stal jubilejním, třistatisícím autem, které ČSOB Pojišťovna pojistila na povinné ručení. Výhru pro majitele jubilejního vozu vypsala ČSOB Pojišťovna již minulý měsíc, kdy bylo zřejmé, že hranice 300 000 pojištěných vozidel bude brzy pokořena.

 

"Skutečnost, že se výhercem stal řidič z Frýdku-Místku, jen potvrzuje, že na severní Moravě je o povinné ručení ČSOB Pojišťovny velký zájem, klienti nám zde přibývají rychlým tempem," řekla při předání certifikátu na roční bezplatné pojištění výherci ředitelka ČSOB Pojišťovny pro ostravský region Iva Tuhá. Kromě kompletního ročního pojištění - povinného ručení i havarijního pojištění - svého vozu zdarma získal Dušan Bartek, který je dlouholetým klientem ČSOB Pojišťovny, také GPS navigaci do auta. Jak uvedl, ČSOB Pojišťovnu si pro pojištění svého auta vybral právě i kvůli dosavadním dobrým zkušenostem s jejími službami.

 

ČSOB Pojišťovna patří mezi pojišťovny, jejichž tržní podíl v povinném ručení v posledních letech roste nejrychleji. Od roku 2004, kdy zavedla u tohoto pojištění tzv. segmentaci, která umožňuje spravedlivější stanovení výše pojistného, se počet u ní pojištěných vozidel zvýšil o více než polovinu. Jen za první pololetí letošního roku přibylo ČSOB Pojišťovně dalších více než 11 procent pojištěných vozidel.

 

Z celkových 300 000 vozidel s povinným ručením ČSOB Pojišťovny připadá nyní na ostravský region, který z pohledu pojišťovny zahrnuje okresy Bruntál, Frýdek-Místek, Karviná, Nový Jičín, Opava, Ostrava a Vsetín, více než 40 000. Na Bruntálsku, Novojičínsku, Opavsku a Vsetínsku přitom mohou motoristé získat u ČSOB Pojišťovny na povinné ručení 10procentní slevu, protože z jejích statistik vyplývá, že jde o okresy s nižší nehodovostí (celkem je v ČR takových okresů letos čtyřicet). Všem majitelům aut starších 10 let navíc ČSOB Pojišťovna nabízí další slevu, a to dokonce 20 procent. Samozřejmostí pro všechny dobré řidiče je pak bonus za jízdu bez nehod, který letos dosahuje až 35 procent.

 

ČSOB Pojišťovna je univerzální pojišťovna, která nabízí široké spektrum životních i neživotních pojištění občanům, malým a středním podnikatelům i největším korporacím. V současné době spravuje téměř milion pojistných smluv. Měřeno předepsaným pojistným je čtvrtou největší pojišťovnou na domácím trhu. Tři čtvrtiny jejích akcií vlastní belgická pojišťovna KBC Verzekeringen NV z nadnárodní skupiny KBC, 25 % drží Československá obchodní banka. Přední světová ratingová agentura S&P zvýšila v prosinci 2006 dlouhodobý úvěrový rating a rating finanční síly ČSOB Pojišťovny na stupeň BBB+ a přidělila mu pozitivní výhled.

 

 

Kontakty pro média:

Jitka Polívková 
tisková mluvčí ČSOB Pojišťovny
tel.  +420 467 007 178
e-mail: jitka.polivkova@csobpoj.cz;

 

Michal Urban
AC&C Public Relations
Heleny Malířové 3, 169 00 Praha
tel:       +420 220 517 947
e-mail: mailto:michal.urban@accpr.cz;

 

 

300 000 pojistných smluv [DOC, 45 KB]

Zdroj: csobpoj.cz

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články