Kdo se stal novým obchodním ředitelem Slavia pojišťovny?


			Kdo se stal novým obchodním ředitelem Slavia pojišťovny?

Slavia pojišťovna mění obchodního ředitele. Zbyňka Veselého od srpna nahradí zkušený profesionál Karel Bezděka.

Karel Bezděka se v pojišťovnictví pohybuje dvě desetiletí. Začínal jako školitel, trenér, specialista HR a obchodní konzultant. Od roku 2015 se věnuje obchodním aktivitám v pojišťovnictví. V minulosti působil například ve VICTORIA pojišťovně nebo v pojišťovně ERGO. V posledních šesti letech vedl interní obchod Slavia pojišťovny.

Karel Bezděka má dlouholeté zkušenosti s tvorbou strategií v oblasti HR a obchodu, v nastavování a implementaci podpory prodejních procesů a s řízením prodejních sítí. Věnuje se také přednáškové činnosti v rámci Hospodářské komory ČR a EU a na vysokých školách. Vystudoval pedagogickou fakultu Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a titul MBA získal v oboru řízení lidských zdrojů a personálního managementu.


Mohlo by vás zajímat: USA: 400 nehod vozidel s asistenčními systémy! Pět mrtvých, šest zraněných


Zbyněk Veselý opouští Slavia pojišťovnu na vlastní žádost a po velmi úspěšném období. Jeho další kroky povedou mimo pojistný trh. Jen pro představu uveďme, že Zbyněk Veselý nastoupil do pojišťovnictví krátce po ukončení studií na Vysoké škole ekonomické v Praze a před působením ve Slavia pojišťovně prošel společnostmi, jako je NN, Česká pojišťovna, kde tři roky pracoval jako generální ředitel a předseda představenstva její dceřiné společnosti Česká životní. Působil také v Komerční bance, Allianz a pojišťovně UNIQA. Zbyněk Veselý má dvě dospělé dcery. Ve volném čase se věnuje sportu, cestování a četbě. Zajímá ho také hudba a design. 

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

ježiši kdo to psal

Jan Rusnok,  5. 8. 2022

"Zbyněk Veselý se rozhodl přijmout profesní výzvu a opouští Slavia pojišťovnu" LOL (-::::

RSS

Související články