Cestovatelská jistota v nejisté době


			Cestovatelská jistota v nejisté době

Chtěli byste jet na dovolenou, ale bojíte se, že koupíte letenky, zaplatíte ubytování a nakonec se váš vysněný zájezd zruší a vy nedostanete kompenzaci nebo peníze zpět? U CK Blue Style si takové starosti dělat nemusíte!

CK Blue Style byla první cestovní kancelář na českém trhu, která ve spolupráci s ERV Evropskou pojišťovnou, a.s. připravila a rozšířila rozsah základního pojistného krytí pojištění BASIC, které je zdarma součástí služeb poskytovaných ke každému zájezdu do jakékoliv destinace a které kryje léčebné výlohy, asistenční službu a repatriaci, a to nově i v případě onemocnění Covidem-19.

Pokud tedy onemocníte v zahraničí, bude o vás stoprocentně postaráno. Nemusíte pro to udělat nic navíc, toto pojištění léčebných výloh a případných dalších nákladů spojených s léčením Covid-19 mají všichni klienti CK Blue Style automaticky hrazené v rámci svého zájezdu.

S variantami BlueComfort a BlueComfort Plus máte také kryté pojištění úrazu, zavazadel a odpovědnost za škodu na zdraví způsobenou třetí osobě. A to stále není vše! CK Blue Style má samozřejmě i zájem ochránit finance svých klientů do doby, než vycestují do zahraničí. Proto ve spolupráci s pojišťovnou vytvořila možnost rozšíření pojištění pro případ storna zájezdů, které ochrání vaše prostředky od rezervace zájezdu do doby nastoupení cesty, a to i v případech, kdy důvodem zrušení bude onemocnění Covid-19 nebo osobní karanténa.

Varianty BlueLight MAX nebo SAFE kromě již uvedeného zahrnují také případy, kdy kvůli situaci s Covidem-19 musíte svůj zájezd prodloužit. V případě varianty SAFE se pojištění vztahuje i na situace, kdy je vám nařízena preventivní karanténa (ne tedy jen v případě prokázaného onemocnění). Z pojištění se pak například platí náhradní ubytování, doprava a zpáteční cesta.

Není zkrátka nic snadnějšího, než si zajistit bezstarostnou cestu k vaší vysněné dovolené a mít jistotu toho, že o vaše finanční prostředky nepřijdete! Díky těmto připojištěním se nemusíte ničeho obávat a svou dovolenou si můžete vybrat a rezervovat bez obav kdykoliv. S CK Blue Style máte jistotu bezpečné dovolené!

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS