Online setkání společnosti Atradius: Globální obchod se mění. Jste připraveni?


			Online setkání společnosti Atradius: Globální obchod se mění. Jste připraveni?

Společnost Atradius uspořádá sérii virtuálních setkání o budoucnosti globálního obchodu, kterých se zúčastní vůdčí osobnosti z podnikatelské a akademické sféry a budou se zabývat nejistotou prostředí mezinárodního obchodu způsobenou pandemií Covid-19.  První akce se koná ve čtvrtek 4. února 2021.

Krize Covid-19 poslala svět do recese a během několika měsíců došlo k neočekávaným a dosud nevídaným změnám v obchodování. Patří mezi ně dlouhodobý dopad pandemie na světové dodavatelské řetězce, neustálé nové vyjednávání obchodních podmínek, vyvažování světových obchodních vztahů a rostoucí trendy směrem k digitalizaci obchodu a de-globalizaci. A teď, když se svět snaží čelit následkům krize, kde jsou příležitosti pro růst podnikání?

Připojte se k nám na naší sérii čtyř virtuálních interaktivních akcí, jejichž cílem je pomoci vašemu podnikání pochopit nové prostředí mezinárodního obchodu, orientovat se v obchodních úvěrových rizicích a identifikovat příležitosti k obchodnímu růstu. Nenechte si ujít příležitost slyšet od našich řečníků a další informace, které poskytnou při zodpovězení otázek od našich posluchačů.


Mohlo by vás zajímat: Ivan Špirakus: Pandemie připomíná hollywoodský film. Vakcinace je jediné řešení


Setkání č. 1: Jak Covid-19 změnil navždy obchodování?

Recese Covid-19 hluboce ovlivnila prostředí globálního obchodu a přinesla některé dlouhodobé změny, o nichž se někteří komentátoři domnívají, že tu mají zůstat, a navždy přetvořit globální obchod. Jaké jsou v tomto novém obchodním prostředí příležitosti pro růst podnikání?

  • Datum: Čtvrtek, 4 února 2021
  • Čas: 11:00 (Amsterdam) / 18:00 (Hong Kong)
  • Doba trvání: 45 minut panelová diskuse, následovaná 15 minutami živých Q&A
  • Diskuse je vedena v angličtině

Zaregistrujete ZDE


Mohlo by vás zajímat: Světové pojišťovnictví pod vlivem pandemie


Kdo bude na setkání vstupovat?

Ředitel obchodního oddělení Atradius, Andreas Tesch, bude hostem našeho prvního virtuálního setkání. Kromě představení celé série virtuálních setkání a přivítání našich prvních panelových řečníků, se s námi Andreas také podělí o svoje postřehy k hlavním diskutovaným tématům. Všechny naše virtuální interaktivní setkání bude moderovat Daisy McAndrew, anglická novinářka a bývalá ekonomická redaktorka, která dříve patřila mezi hlavní korespondenty politického zpravodajství pro ITV News. Nyní působí jako nezávislá moderátorka a mediální trenérka, a díky svým znalostem ze současného světa financí a ekonomiky patří mezi oblíbené a erudované pořadatele korporátních společností.

Členové panelu:

Emma Marcegaglia

Emma Marcegaglia je předsedkyní a generální ředitelkou společnosti Marcegaglia Holding S.p.A. Je již řadu let lídrem v evropském podnikání a aktivně podporuje mladé podnikatele v Itálii i mimo ni. Emma zastávala několik vedoucích poradenských pozic v Evropské komisi, je předsedkyní italského think tanku FEEM a je předsedkyní a členem představenstva společností Bracco Group a Gabetti Property Solutions.

Ian Goldin

Profesor Ian Goldin, zakládající ředitel Oxford Martin School, je v současné době Oxford University University profesorem globalizace a rozvoje a vedoucím na Oxford Martin School. Působil jako poradce pro rozvoj Nelsona Mandely a jako viceprezident Světové banky vedl spolupráci s OSN v oblasti globální rozvojové strategie.         

Johan Melander

Johan Melander je úvěrovým ředitelem APAC a MEA společnosti Electrolux. Řídí lokálně založené týmy v širokém geografickém rozpětí pro společnost. Johan má mnohaleté zkušenosti s řízením úvěrových rizik a je v dobré pozici pro sdílení odborného vhledu o dopadech Covid-19 na mezinárodní obchod v rozvinutých i rozvíjejících se ekonomikách.  

Edwin Kuhlman

Edwin Kuhlman je ředitelem globálního obchodního upisovacího týmu a řídí tým zkušených upisovatelů rizik po celém světě. Kromě své role v podpoře divize Atradius Global je ředitelem úpisu v Atradius v Nizozemsku, kde dohlíží na portfolia úvěrového rizika tuzemských podniků.

Zdroj: Atradius

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články