Zkoušky odborné způsobilosti, dají se zvládnout? S e-learningem eCCVA ano!


			Zkoušky odborné způsobilosti, dají se zvládnout? S e-learningem eCCVA ano!

S příchodem Nového roku se kvapem blíží i doba, kdy bude většina pojišťovacích zprostředkovatelů muset složit zkoušky z odborné způsobilosti. Česká certifikační a vzdělávací agentura vám nabízí unikátní řešení.

Mnohým z nás jistě hlavou proletí myšlenky na to, jestli je vůbec v našich silách zkoušky zvládnout. Jak je úspěšně splnit, když je těch otázek tolik? Kde brát čas na studium, když trávíme celé dny prací? Volného času je málo a co si budeme povídat, energie také není nazbyt. 

Náročnost zkoušek v takovém rozsahu se příliš neliší od zkoušek, kterými prochází studenti v rámci vysokoškolského studia. Jenomže ne každý máme zápal mladého vysokoškoláka. 


Mohlo by vás zajímat: Prezídium AČPM zvolilo své vedení. Kdo se stal novými místopředsedy?


Bohužel už se ukazuje i fakt, že příprava na zkoušky formou, kdy si test nanečisto vyzkoušíme, nemusí být vůbec zárukou úspěchu. Přestože tuto možnost nabízí zprostředkovatel k tomu akreditovaný, je zde velká míra rizika, že se nám v těchto testech neobjeví všechny otázky a u zkoušek nás to potom může nepříjemně zaskočit.

Existuje tedy způsob, jak se na zkoušky připravit opravdu pečlivě, ale zároveň komfortně? S jistotou, že studujeme všechny otázky, které nás u zkoušek mohou potkat? Ano, řešením je e-learning eCCVA od České certifikační a vzdělávací agentury s.r.o.

Umožňuje celou řadu výhod - studium si lze nastavit individuálně, řídíte si ho dle svých potřeb a časových možností, např. složitější otázky je možné si barevně označit a vrátit se k nim později.

eCCVA

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články