Colonnade Insurance slaví 5 let působení na českém trhu


			Colonnade Insurance slaví 5 let působení na českém trhu
1.4.2021 Tiskové zprávy

Právě dnes slaví Colonnade Insurance, dceřiná společnost kanadského Fairfax Financial Holdings, 5 let od oficiálního otevření pobočky v České republice. 

„Prvních pět let existence pobočky nás nenechalo ani chvíli v nečinnosti. Myslím si, že jsme spolu s kolegy zvládli opravdu mnoho výzev. Colonnade převzala správu pojistných smluv AIG ve střední a východní Evropě a v průběhu dvou let rozšířila působení do sedmi zemí regionu, kde má v současné době více než 500 zaměstnanců a dosahuje GPW ve výši 160 mil. euro. Česká pobočka se rozrostla na více než 90 zaměstnanců, uvedla na trh řadu nových produktů a v loňském roce se bohužel musela většina zaměstnanců přestěhovat z našich nových kanceláří na home office,“ uvádí Dominik Štros, generální ředitel Colonnade Insurance v České republice.


Mohlo by vás zajímat: Sloupek Kateřiny Lhotské: Beztrestná „sportovní“ vražda aneb Rangers za hranou…


„Rád bych touto cestou poděkoval nejen kolegyním a kolegům z české pobočky, ale i všem kolegům v zahraničí, kteří během těchto pěti let odvedli a stále, i přes nepříjemnosti způsobené pandemií, odvádějí skvělou práci a bez nichž bychom již třetí rok existence Colonnade nezavršili ziskem. Velký dík za dosavadní přízeň a spolupráci patří samozřejmě i našim klientům a obchodním partnerům “ dodává Dominik Štros.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články