ČPP slaví hattrick v soutěži „Nejlepší pojišťovna 2020“


			ČPP slaví hattrick v soutěži „Nejlepší pojišťovna 2020“
27.10.2020 Tiskové zprávy

Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) třikrát bodovala ve 12. ročníku soutěže „Nejlepší pojišťovna 2020“, vyhlašované deníkem Hospodářské noviny. Mezi všemi pojišťovnami na trhu získala titul a 1. místo v kategorii Klientsky nejpřívětivější životní pojišťovna 2020, 2. místo v kategorii Nejlepší neživotní pojišťovna 2020 a 3. místo v kategorii Klientsky nejpřívětivější neživotní pojišťovna 2020.

ČPP je na trhu 25 let a velmi si zakládá na osobním přístupu ke klientům a kvalitních službách. Klienti zvlášť v tomto roce, kdy čelíme epidemii COVID 19, oceňují ochotu, spolehlivost a profesionální péči. A že v této oblasti patří ČPP mezi špičku, dokládají tato prestižní ocenění – zlatá medaile a titul v kategorii Klientsky nejpřívětivější životní pojišťovna, stříbro v kategorii Nejlepší neživotní pojišťovna a bronz v kategorii Klientsky nejpřívětivější neživotní pojišťovna v soutěži „Nejlepší pojišťovna 2020“, která je založena na výzkumu a kde rozhodují stovky objektivních dat a ukazatelů.


Mohlo by vás zajímat: Výroční zprava ČAP: Předepsané pojistné členů dosáhlo 137 mld. Kč


„Získat hned tři ocenění je skvělý úspěch a zároveň velký závazek vůči klientům. Konkurence na českém trhu je obrovská a všechny pojišťovny neustále pracují na zlepšení svého přístupu ke klientům. ČPP je v povědomí zapsaná především díky své nabídce produktů neživotního pojištění, o to větší mám radost, že se nám letos podařilo získat nevyšší ocenění v oblasti životního pojištění,“ uvedl Jaroslav Besperát, předseda představenstva ČPP.

„I v současné době jsme pro klienty snadno dostupní, více jsme se zaměřili na online nástroje – od sjednání smlouvy přes hlášení škody až po její likvidaci. Je pro nás důležité zůstat v kontaktu s klienty a být pro ně spolehlivou a vstřícnou pojišťovnou,“ zdůraznil Besperát.


Mohlo by vás zajímat: Sloupek Kateřiny Lhotské: „Houmofisová“ sociální abstinence


V roce 2019 dosáhl celkový předpis pojistného ČPP rekordních 10,5 mld. Kč. Podle České asociace pojišťoven rostla meziročně ČPP o 11,5 %, což je dvojnásobek ve srovnání s trhem. Předpis v neživotním pojištění vzrostl o 11,6 % a obdobně také v životním pojištění o 11,4 %. Minimálně desetiprocentní nárůsty ČPP zaznamenala v roce 2019 prakticky u všech druhů pojištění. ČPP se daří kontinuálně růst bez jakýchkoliv výkyvů již řadu let a vypovídá to mimo jiné o dobře nastavené obchodní strategii, o zdraví firmy, kvalitě a úrovni jejího vnímání jak klienty, tak obchodními partnery. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže se tentokrát nemohlo uskutečnit. Ocenění předal šéfredaktor HN Martin Jašminský přímo v sídle ČPP

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články