Kooperativa prozatím zaregistrovala přes 1700 škod


			Kooperativa prozatím zaregistrovala přes 1700 škod
25.6.2021 Škody

Po celé páteční dopoledne klienti hlásí škody v podstatě z celé republiky. K dnešní 15té hodině již Kooperativa eviduje 1715 škod za více než 294 milionů Kč. Nejvíce škod způsobilo krupobití, vichřice a lokální záplavy. Prvních 11 škod jsme pak již ukončili a klientům jsme vyplatili 91 tisíc Kč.  

Pro co nejrychlejší vyřízení škod doporučujeme následující postup: 

  • Odklízení je možné začít i bez prohlídky technikem pojišťovny.
  • Nahlaste škodní událost na telefonní linku 957 105 105 nebo na www.koop.cz.
  • Je-li to možné, poškození vyfoťte na mobilní telefon.

Personálně jsme posílili týmy na naší infolince, primárně jsme připraveni řešit hlášení škod. Zároveň přesuneme do postižených regionů i posílené týmy techniků, kteří budou škody po nahlášení dokumentovat. Samozřejmostí je zajištění prohlídek i o víkendu.


Mohlo by vás zajímat: Tornáda ničila Česko! Pojišťovny začaly pomáhat


Klientům nabízíme i výplatu zálohy na pojistné plnění. Zálohu budeme vyplácet obratem na účet klienta, a to až do výše 50 % z odhadnuté škody. Klienti takto mohou získat v podstatě do druhého dne první prostředky na opravu jejich majetku.

Po celé dnešní dopoledne klienti hlásí škody v podstatě z celé republiky. K dnešní 15té hodině již Kooperativa eviduje 1715 škod za více než 294 milionů Kč. Nejvíce škod způsobilo krupobití, vichřice a lokální záplavy. Prvních 11 škod jsme pak již ukončili a klientům jsme vyplatili 91 tisíc Kč. 

Na okolí Hodonína a Břeclavi, tedy oblasti postižené tornádem, pak připadá prozatím 62 škod za 97 milionů Kč. Regionální technici již v této lokalitě prohlédli několik škod, postupně obvolávají klienty a domlouvají si termíny schůzek i o víkendu. Klientům nabízíme i výplatu zálohy na pojistné plnění, kterou můžeme vyplatit obratem na účet klienta, a to až do výše 50 % z odhadnuté škody. Klienti takto mohou v řádu dnů získat první prostředky na opravu jejich majetku.     


Mohlo by vás zajímat: Za zdraví jsme si připlatili o desetinu více


Podrobnější informace najdou klienti i na intranetu pojišťovny Kooperativa ZDE

Nad rámec pojištění organizujeme i další pomoc. Ve spolupráci s ředitelem Agentury jižní Morava poskytne Nadace Kooperativy pomoc v podobě finančních darů nejpostiženějším obcím.


Mohlo by vás zajímat: Tomáš Síkora: CreaSoft vytvořil první srovnávač životního pojištění v Česku


Založili jsme přes portál Darujme.cz speciální veřejnou sbírku, kam mohou zaměstnanci Kooperativy a dceřiných společností přispívat. A řešíme i možnosti ubytování pro ty, kteří ze dne na den přišli o střechu nad hlavou. V následujících dnech budeme zjišťovat i možnosti dobrovolnické pomoci.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články