PETRISK a STAR INSURANCE GROUP opět posilují!


			PETRISK a STAR INSURANCE GROUP opět posilují!
8.2.2021 Akvizice a fúze

Na sklonku minulého roku se stala součástí skupiny PETRISK a.s. makléřská společnost ACTUS Praha s.r.o. Po dvaceti letech působení na českém pojistném trhu tak pro tuto společnost nastává nová epocha v její činnosti. Zároveň se tímto spojením rozšířila i společnost STAR INSURANCE GROUP, které se daří postupně naplňovat své stanovené cíle.

Hlavním motivem obchodního spojení byla pozitivní perspektiva do dalších let. Ing. Miroslava Stupková, jednatelka ACTUS Praha s.r.o. vidí spojení se silným hráčem na pojistném trhu jako důležitý krok pro zachování a rozšíření všech dosavadních úspěšných obchodních aktivit společnosti.

PETRISK International – makléřská pojišťovací spol. a.s. disponuje nejen praxí ověřenými zkušenostmi a znalostmi svých zaměstnanců a spolupracovníků, ale také nezbytným technickým, produktovým a v neposlední řadě i softwarovým zázemím. Jak Ing. Stupková zdůrazňuje: „Nastal čas k radikální změně a dalšímu posunu vpřed. S Petrem se známe dlouhá léta a vždy probíhalo naprosto korektně a v kamarádském duchu, proto spojení se značkou PETRISK a STAR byla v podstatě jediná rozumná volba.“


Mohlo by vás zajímat: Ivan Špirakus: Nové zkoušky významně zvyšují kvalitu profesionálů v oboru


Obchodní značka „ACTUS Praha, s.r.o.“ nezanikne, jak je již tradicí v případě jednání zakládajících členů STAR INSURANCE GROUP, s.r.o., ale bude v tomto případě dále figurovat v portfoliu u společností ovládaných společností PETRISK, a.s.  Ing. Petr Kmoch, předseda představenstva má několik zpracovaných variant pro další působení osvědčené značky na pojistném trhu. „Žijeme ve složité době a nemůžeme se zastavit. Od doby, kdy vše prošlo zápisem do obchodního rejstříku, jsme učinili řadu důležitých kroků. V nejbližší době chceme dokončit proces komunikace se všemi zákazníky s cílem vzájemného poznání a pochopení. Chceme, aby všichni věděli, co chceme, co děláme a kam směřujeme,“ krátce rekapituluje Ing. Petr Kmoch.

STAR INSURANCE GROUP stejně jako v jiných obdobných případech poskytne oběma společnostem součinnost v oblasti pomoci v administrativně, technické a metodické oblasti, a i v praktické fázi obchodní spolupráce.


Mohlo by vás zajímat: Sloupek Kateřiny Lhotské: Potravinové kvóty stejnou pohromou jako dotace


„Obě značky budeme nadále rozvíjet a realizovat příležitosti, které se nám tímto nabízí. Další akvizice máme připravené, takže jak už bylo řečeno, ve STARu se nezahálí ani během této velmi těžké doby.“

„V neposlední řadě bych chtěl všem našim klientům, obchodním partnerům, spolupracovníkům a kolegům tímto popřát brzký návrat k normálu, protože sociální kontakt je prostě nutností a v naší branži dvojnásob. Všem ostatním přeji pevné nervy a sílu ten obrovský tlak a bezmoc zvládnout,“ uzavírá Ing. Petr Kmoch.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Darrickmayok

Darrickmayok,  6. 3. 2024

Hello Guys, Glad to Join! :)

RSS

Související články