Nejlepší pojišťovna 2020: Kooperativa je nejúspěšnější životní pojišťovnou


			Nejlepší pojišťovna 2020: Kooperativa je nejúspěšnější životní pojišťovnou
4.11.2020 Tiskové zprávy

V letošním ročníku výzkumu Nejlepší banka a Nejlepší pojišťovna získala pojišťovna Kooperativa titul v kategorii Nejlepší životní pojišťovna 2020 a druhé místo v kategorii Klientsky nejpřívětivější životní pojišťovna 2020. Stala se tak nejúspěšnější životní pojišťovnou.

„Vždy jsem říkal, že zdrojem úspěchu je fér hra a dlouhodobá kvalita produktů i služeb. A Kooperativa je, věřím, firma, která to dokazuje. Letos bych to ještě doplnil o odhodlání, kvalitu a odvahu našich lidí. Klienti se přesvědčili, že jsme tady skutečně pro ně, a to v dobách dobrých i těžkých, které zásadním způsobem prověří každou pojišťovnu a vlastně každou firmu. Chtěl bych proto poděkovat přepážkovým a klientským pracovníkům, ale i kolegyním a kolegům v IT, Centru zákaznické podpory, na likvidacích a všude jinde. Všichni jsou symbolem toho, že Kooperativa plní svoji roli, chce pomáhat a je spolehlivým partnerem, což dokládá i ocenění v tomto výzkumu,“ vyzdvihuje výsledky Kooperativy Martin Diviš,předseda představenstva.  


Mohlo by vás zajímat: Nebezpečí ze vzduchu: Drony mohou paralyzovat i velké společnosti


Vyhlašovatelem výzkumu Nejlepší banka 2020 a Nejlepší pojišťovna 2020 jsou Hospodářské noviny. Ceny byly letos vyhlášeny již podvanácté. Prvenství získává ta banka a pojišťovna, která dokáže klientům nabídnout nejvýhodnější produkty a služby, kvalitně s nimi komunikuje, je pro ně dostupná a současně vykazuje dobré hospodářské výsledky, které svědčí o její stabilitě a přínosu pro majitele (akcionáře). Projekt má za cíl podpořit rozvoj bankovního a pojišťovacího sektoru, poskytnout veřejnosti ucelený obraz o finančním trhu a pomoci jí se snadněji zorientovat v produktech a službách, které finanční instituce nabízejí.

Zdroj: Kooperativa

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články